Hyvä Museoliiton jäsenmuseossa työskentelevä,
 
nyt Sinulla on tilaisuus vaikuttaa Museoliiton viestintään! Vastaa jäsentiedotuskyselyymme Museoliiton sähköisistä viestintäkanavista. Viimeinen vastauspäivä on 2.3.2016. Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan I love museums -tuotteita.
 
Tahdomme kyselyllämme päivittää Museoliiton sähköistä viestintää paremmin jäsenten tarpeita vastaavaksi ja kuulla, mitkä tiedotuskanavat toimivat ja millaista sisältöä viestintäkanaviin toivotaan. Keräämme tietoja myös Museoliiton verkkosivujen uudistamista varten. Kevään aikana verkkosivuilla uudistetaan ulkoasu ja päivitetään sisältöjen esittämistapaa käyttäjäystävällisemmäksi.
 
Kiitos vastauksistasi!
 
Sähköposti (käytetään vain arvonnassa)
 
Seuraatko Museoliiton jäsenetuna tulevaa Julius-uutiskirjettä?
 
Pitäisikö uutiskirjettä mielestäsi kehittää johonkin suuntaan? Miten?
 
Mikä on mielestäsi paras tiedonvälityskanava Museoliiton välittämälle tiedolle?
 
Mitä Museoliiton sosiaalisen median kanavia seuraat?
 
Toivoisitko, että Museoliitto käyttäisi edellä mainittujen lisäksi muita sosiaalisen median kanavia? Mitä? Millaista sisältöä niissä pitäisi olla?
 
Museoliiton verkkosivut uudistuvat kevään aikana. Kaipaisitko sivustolle jotakin sellaista, mitä nykyisillä sivuilla ei ole?
 
Museoliiton P.S.-blogi ottaa kantaa museoalan ajankohtaisiin kysymyksiin. Blogissa kirjoitetaan myös erilaisista projekteista ja muista museoalaan liittyvistä aiheista. Nyt voit antaa kommentteja blogistamme! Onko blogin nykyinen linja sopiva? Onko jotakin liikaa tai liian vähän? Millaisista aiheista toivoisit blogissa kirjoitettavan?
 
Muita toiveita tai kysymyksiä Museoliiton viestintään liittyen (jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat vastauksen kysymykseesi):