AIKAISEMPI KOKEMUS
 
Hienoa, että olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena SPR:n Minecraft-serverin rakentajana / moderaattorina!
 
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan vapaaehtoiseksi Punaisen Ristin Minecraft-projektiin. Tällä hetkellä tarvitsemme Minecraft-serverille rakentajia ja moderaattoreita. Lomakkeen täyttäneisiin otetaan pääsääntöisesti yhteyttä sähköpostilla.
Mikäli et seuraa sähköpostiasi kovin usein, suosittelemme jättämään puhelinnumerosi, jotta voimme olla tekstiviestillä tai soittamalla yhteydessä sinuun.

Täyttämällä tämän lomakkeen suostut siihen, että tietosi tallennetaan Punaisen Ristin verkkoystävävälityksen rekisteriin. Lisätiedot henkilötietojen käsittelystä löytyy osoitteesta www.punainenristi.fi/tietosuoja

Lomakkeen tietoja käytetään ainoastaan verkkoystävävälityksessä, ja antamiesi tietojen perusteella sinulle pyritään löytämään mahdollisimman hyvin sopiva verkkokaveri. Kummallekaan osapuolelle ei kerrota toisen henkilötietoja.
 
Huomioithan, että alle 16-vuotias ei voi ilmoittaa henkilötietojaan ilman huoltajan suostumusta. Jos olet alle 16-vuotias, täytäthän ilmoittautumislomakkeen yhdessä huoltajan kanssa.
 
 
Minua kiinnostaa *
 
Etunimi *
 
Sukunimi *
 
Syntymäaika (PP.KK.VVVV) *
 
Kaupunki *
 
Sähköposti *
 
Puhelinnumero
 
HUOLTAJAN YHTEYSTIEDOT
(Tarvitaan kun vapaaehtoiseksi hakeva on alle 16-vuotias)
 
Huoltajan nimi
 
Huoltajan sähköpostiosoite
 
Huoltajan puhelinnumero
 
Huoltajana hyväksyn henkilötietojen käsittelyn toiminnan käyttötarkoituksiin
 
AIKAISEMPI KOKEMUS
 
Missä tämä Minecraft-projektiin kohdistettu rekrytointi tuli sinulle vastaan
 
Lisätietoja (esim. aikaisempi kokemus vapaaehtoistyöstä, kiinnostuksen kohteet, pelit joita pelaat)
 
Lähettämällä tämän lomakkeen suostun siihen, että tietoni tallennetaan Punaisen Ristin vapaaehtoisrekisteriin. Rekisteriseloste -Punainen Risti
 
Haluatko kuulla myös muusta Punaisen Ristin toiminnasta? Antamalla markkinointiluvan varmistat, että saat tietoja koko järjestön toiminnasta. Yhteystietoja ei luovuteta järjestön ulkopuolelle. Valitse halutessasi sopivat viestintätavat.