Hoppa till innehåll
Utställare

Utställare

Presentation av utställare på plats.


 

Trimtecgruppen, som består av Trimtec och Trimtec Solutions, är auktoriserade distributörer av och utbildare i Trimbles kompletta system för data från fält till färdig modell. Passa på att besöka deras monter för att se mer av den senaste tekniken. De kommer att visa:

Trimble® SiteVision ™ -systemet som är en AR-lösning (Augmented Reality) för utomhusbruk som gör det möjligt för användare att visualisera 2D- och 3D-data på praktiskt taget varje projektplats för enklare och effektivare planering, samarbete och rapportering.
 
HoloLens 2 som kombinerar den ultimata hårdvaran för mixed reality med appar och lösningar som hjälper människor att lära, kommunicera och samarbeta mer effektivt. XR10 är HoloLens2 monterad på en bygghjälm.

www.trimtec.se


 

Transoft Solutions utvecklar marknadens ledande programvara för körspårsanalys - AutoTURN. Ta chansen att besöka deras monter under eventet för att se de senaste nyheterna i AutoTURN och diskutera med personal från Transoft Solutions.

www.transoftsolutions.com


Vill ert företag vara med och marknadsföra era produkter, lösningar och tjänster på årets Trimble användarevent i Sverige?

Trimble Basecamp ersätter Användardagarna för Novapoint & Quadri samt Tekla Structures och innebär att vi kommer att hålla dessa två event som ett gemensamt.

Under konferensen kommer vi att fokusera på BIM/VDC och digitalisering och hur vi kan överbrygga de traditionella utmaningarna inom samhällsbyggnad. Data har blivit världens viktigaste tillgång. Trimble arbetar för att möjliggöra bättre kommunikation genom mer öppen, centraliserad och tillgänglig data. Välkommen till en professionell arena, där ni erbjuds den unika möjligheten att nätverka med 300+ kollegor i branschen, plocka upp "best practices" och dela erfarenheter med varandra. Missa inte chansen att skapa värdefulla kontakter.

 • + 40 sessioner
 • Över 300 beslutsfattare och användare inom samhällsbyggnad
 • Ett av sveriges största nätverkstillfällen för bygg och infrastruktur


NÄRA KONTAKT MED DELTAGARNA 

Som utställare på Trimble Basecamp spelar ni en central roll i den professionella miljön med det branschskräddarsydda fokuset, mycket uppskattat av våra deltagare. Ni kommer att ha en märkbar närvaro i anslutning till konferensen i pauserna nära presentationsrummen.

Som utställare har ni även möjlighet att delta på konferensen och ta del av programmet. Ni är självklart också välkomna att delta i evenemangets sociala delar.


VI MARKNADSFÖR ERT VARUMÄRKE

 • Det som ingår i ett utställarpaket är: 
 • Deltagande för 1 person under en och en halv dag 2-3 april, inklusive alla måltider och festmiddag på kvällen 2 april
 • Plats på utställarytan dag 1 och 2 inklusive eluttag 
 • 1 runt ståbord 
 • Företagslogga på webbsidan för Trimble Basecamp 2020 med länk till er företagssida
 • Företagslogga och företagsinfo publicerat i eventappen som tillhandahålls till alla deltagare under Trimble Basecamp.
 • Utställarmingel i samband med lunch dag 1 och 2
   

Intresserad av utställarpaket? Kontakta:
Bita Popovic, bita_popovic@trimble.com


Trimble Solutions Sweden AB, Sigurdsgatan 21, 721 30 Västerås | Hemsida >> 
Trimble Solutions Gothenburg, Kungsgatan 56, 411 08 Göteborg | Hemsida >>

Integritetspolicy