Hoppa till innehåll
Info

Välkommen att delta på Trimble Basecamp i Göteborg 2-3 april. 

Vi vill bjuda in dig till årets event – Trimble Basecamp, som för första gången ser svenskt ljus och går av stapeln på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg den 2 och 3 april 2020. Se det som ett basläger, där du väljer vägen vidare till kunskap.

Trimble Basecamp ersätter Användardagarna för Novapoint & Quadri samt Tekla Structures och innebär att vi kommer att hålla dessa två event som ett gemensamt. Det kommer att finnas sessioner som är anpassade för användare av respektive programvara, men valmöjligheterna kommer att vara fler. Detta är ett steg i att visa på Trimbles bredd och hur vi ser att våra användare kommer att ha nytta av att utöka sin Trimble-portfölj. Vi är nyfikna på att lära av varandra och vi hoppas att ni känner likadant!

Under konferensen kommer vi att fokusera på BIM/VDC och digitalisering och hur vi kan överbrygga de traditionella utmaningarna inom samhällsbyggnad. Data har blivit världens viktigaste tillgång. Trimble arbetar för att möjliggöra bättre kommunikation genom mer öppen, centraliserad och tillgänglig data. Välkommen till en professionell arena, där ni erbjuds den unika möjligheten att nätverka med 300+ kollegor i branschen, plocka upp "best practices" och dela erfarenheter med varandra. Missa inte chansen att skapa värdefulla kontakter.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Se hela programmet >>

Anmäl Dig »

 


NOTERA
Kvällen innan Trimble Basecamp anordnar vi en mingelkväll på Elite Park Avenue Hotel. Missa inte detta extra tillfälle att nätverka med likasinnade kollegor. Anmäl ditt deltagande i samband med registrering till eventet.

Minglet är kostnadsfritt, vi bjuder på dryck och lättare förtäring.


Trimble Basecamp är för användare av Novapoint, Quadri, Tekla Structures, Trimble Connect med flera.

Evenemangsinformation

Datum: 2 april 09:30 (registrering från kl 08:30) - 3 april 13:30 2020
Plats: Elite Park Avenue Hotel
Adress: Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg

Se till att anmäla dig i tid för garanterat boende!


Kommentarer från tidigare event

“Roligt och lärorikt event!”
“Otroligt bra tillfälle att träffa teamet bakom programvaran, få kännedom om programnyheter och spännande tillägg samtidigt som det är ett utmärkt tillfälle att nätverka med kollegor inom samma bransch.” 
“Det övergripande intrycket är att det var en väldigt bra konferens med mycket värde för mig och mitt företag.”
“Roliga och givande dagar. Skönt att komma ifrån det dagliga arbetet ett tag, träffa branschkollegor och upptäcka nya eller bättre arbetssätt.”

Trimble Solutions Sweden AB, Sigurdsgatan 21, 721 30 Västerås | Hemsida >> 
Trimble Solutions Gothenburg, Kungsgatan 56, 411 08 Göteborg | Hemsida >>

Integritetspolicy