Hoppa till innehåll
Hotell

Elite Park Avenue Hotel i Göteborg

Trimble Basecamp 2020 hålles på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Efter att du gjort din anmälan kommer du att få en bekräftelse med bokningslänk till hotellet. Alla kunder som önskar att stanna över natten bokar själva genom denna länk och betalar till hotellet vid incheckning.


Boka logi

Enkelrum: 1,161 SEK exkl. moms
Dubbelrum: 1,339 SEK exkl. moms

Bokningskod för bokning av rum på Elite Park Avenue Hotel skickas med bekräftelsemailet. Pris är per rum och natt.

Betalsätt: Gäst betalar på plats vid incheck med kreditkort eller kontant.

Avbokningsregler för gäst: Bokningen är garanterad för sen ankomst. Ni har möjlighet att omboka och avboka fram till 1 vecka innan ankomst utan kostnad. Om avbokning sker senare kommer en natts kostnad att debiteras gäst.

Vi kan garantera logi fram till 16 mars, därefter sker bokning av logi i mån om plats.


Hitta hit


Google Maps >>

ANKOMST VIA FLYG
Göteborg Landvetter Airport. Flygbussen från Göteborg Landvetter Airport stannar på hållplats Södravägen bakom Elite Park Avenue Hotel. Restiden till/från Göteborg Landvetter Airport är ca 23 minuter, beroende på trafiksituationen.

ANKOMST VIA BIL
E6/E20 söderifrån
Ta avfart 71-Örgrytemotet. Följ skylten Gårda, sväng inte av mot Örgryte. Följ sedan skyltning Mässan, Scandinavium och Liseberg. Efter rödljusen är Lisebergs nöjespark på din vänstra sida och på högra sidan är Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När du når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

E6/E20 norrifrån
Ta avfart 71-Örgrytemotet där det är skyltat Mässan, Scandinavium och Liseberg. Liseberg är på din vänstra sida, Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på den höger. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När du når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

ANKOMST VIA TÅG/BUSS
Göteborgs Centralstation ligger på 20 minuters gångavstånd till Elite Park Avenue Hotel. Det går även att ta buss och spårvagn från Drottningtorget samt taxi som står i anslutning till Centralstationen.

Hotellets närmaste spårvagns- och busshållplats är Götaplatsen, Valand samt Södravägen.
 


Trimble Solutions Sweden AB, Sigurdsgatan 21, 721 30 Västerås | Hemsida >> 
Trimble Solutions Gothenburg, Kungsgatan 56, 411 08 Göteborg | Hemsida >>

Integritetspolicy