Siirry sisältöön
Etusivu

Ankku-hirven suunnistuskoulut 2023

Suunnistus on mahtava harrastus koko perheelle! Tule tutustumaan suunnistukseen ja oppimaan lajin perustaitoja!

Tarjoamme kivoja harjoituksia ja mukavaa tekemistä ulkona liikkuen. Tule mukaan ja tuo kaverisikin. Tervetuloa!
 
Ankku-hirven alkeiskursseja pidetään kevään aikana eri puolilla Saloa. Katso paikkakohtainen aikataulu ja tarkemmat tiedot alla olevan taulukon kautta! Voitte tulla mukaan sinne ja silloin kun teille parhaiten sopii. Alkeiskurssit ovat lähtökohtaisesti suunnattu alakouluikäisille, mutta myös tätä vanhemmat sekä huoltajan kanssa myös nuoremmat suunnistajanalut ovat tervetulleita mukaan! Ankku-hirven alkeiskursseilla opitaan yhdessä suunnistuksen perustaitoja yhteisiä alkuleikkejä ja pelejä unohtamatta. Ankku-hirven alkeiskurssilla opitaan mm:
 
  • Kartan ja maaston yhteys
  • Kartan suuntaaminen maaston mukaisesti
  • Reitin suunnittelu ja toteutus
  • Perustiedot karttamerkeistä
  • Rasteilla leimaaminen Emit-leimasimella vauhdikkaalla leimausradalla
Ankku-hirven alkeiskurssit alkavat klo 18.00 ja harjoituksen kesto on noin 1,5 tuntia. Harjoitukset pidetään kokonaisuudessaan koulujen pihapiirissä. Vaikka keli olisi metsän puolella kovinkin luminen, se ei näitä harjoituksia haittaa. Lisäksi vaikka ensimmäinen kerta jäisi väliin, voit hyvin aloittaa kurssin vasta toisesta kokoontumiskerrasta. 😊
 
Angelniemen Ankkuri on saanut apurahan Tehtailija Juho Leinon Säätiöltä, jonka ansiosta Ankku-hirven alkeiskurssit ovat ilmaisia kaikille halukkaille!
 
Uskelan koulu (Kavilankatu) Ti 28.3, 4.4. ja 11.4. Lisätiedot
Halikon kirkonkylä Ma 3.4, 10.4. ja 17.4. Lisätiedot
Muurla Ti 4.4, 11.4 ja 18.4.
Perniö Ke 5.4, 12.4 ja 19.4. Lisätiedot
Hähkänä To 6.4, 13.4 ja 20.4. Lisätiedot
Suomusjärvi To 6.4, 13.4 ja 20.4. Lisätiedot
Kuusjoki Ke 12.4, 19.4 ja 26.4. Lisätiedot
Suunnistusfiilikseen pääsemiseksi suosittelemme katsomaan YLE Galaxin "Pysy kartalla"-jaksot Areenasta tästä!
 
Alkeiskurssin jälkeen suunnistusharrastusta voi jatkaa niiden perään alkavassa Hippo-suunnistuskoulussa sekä läpi vuoden Angelniemen Ankkurin junnuharjoituksissa!
 
Lisäksi rohkeimmat voivat jo harjoitella kilpailemista lähialueen Kompassi-kisoissa. Kompassi-tapahtumat ovat vain lapsille suunnattuja matalan kynnyksen tapahtumia taitotasoon sopivilla turvallisilla ja onnistumisen elämyksiä tarjoavilla radoilla. Saattajan mukaan ottaminen on aina sallittua ja ainakin aluksi myös suositeltavaa. Mukavaa perheen yhteistä touhua siis.😊 Tutustu matalan kynnyksen suunnistustapahtumiin tästä.
 
Lisätietoja kokonaisuudesta Angelniemen Ankkurin nuorten sivuilta tai Anu Reiman anu.reiman@salo.salonseutu.fi tai puh. 040 022 0765. Paikkakohtaisten vetäjien yhteystiedot paikkakohtaisilla välilehdillä!