Siirry sisältöön
Etusivu

Angelniemen Ankkurin suunnistuskoulut 2022

Suunnistus on mahtava harrastus koko perheelle! Tule tutustumaan suunnistukseen ja oppimaan lajin perustaitoja!

Tarjoamme kivoja harjoituksia ja mukavaa tekemistä ulkona liikkuen. Tule mukaan ja tuo kaverisikin. Tervetuloa!
 
Suosittelemme myös katsomaan YLE Galaxin "Pysy kartalla"-jaksot Areenasta tästä! 🙂
 
Ankku-hirven alkeiskursseja pidetään kevään aikana eri puolilla Saloa. Katso paikkakohtainen aikataulu ja tarkemmat tiedot alla olevan taulukon kautta! Voitte tulla mukaan sinne ja silloin kun teille parhaiten sopii. Alkeiskurssit ovat lähtökohtaisesti suunnattu alakouluikäisille, mutta myös tätä vanhemmat sekä huoltajan kanssa myös nuoremmat suunnistajanalut ovat tervetulleita mukaan!
 
Ankku-hirven alkeiskurssit alkavat klo 18.00 ja harjoituksen kesto on noin 1,5 tuntia. Harjoitukset pidetään kokonaisuudessaan koulujen pihapiirissä. Vaikka keli olisi metsän puolella kovinkin luminen, se ei näitä harjoituksia haittaa. Lisäksi vaikka ensimmäinen kerta jäisi väliin, voit hyvin aloittaa kurssin vasta toisesta kokoontumiskerrasta. 😊
 
Kurssin hinta on 30 euroa / perhe ja se maksetaan ensimmäisellä tapahtumakerralla kortilla, käteisellä tai MobilePay:llä. Voit samalla maksulla käydä niin monella eri paikalla kuin haluat! Maksuun sisältyy harjoitusten lisäksi Suunnistus harrastuksena -esite, harjoitusten kartat sekä yksi yhteinen tutustumiskerta Angelniemen Ankkurin järjestämille Maanantairasteille Halikon kirkonkylällä ma 25.4. Hinta ei sisällä vakuutusta.
 
Halikon kirkonkylä Ma 4.4, 11.4. ja 18.4. + Maanantairastit 25.4. Lisätiedot
Märynummi Ti 29.3, 5.4. ja 12.4. + Maanantairastit 25.4. Lisätiedot
Halikon Asema Ke 6.4, 13.4 ja 20.4. + Maanantairastit 25.4.
Inkere To 7.4, 14.4 ja 21.4. + Maanantairastit 25.4. ja Perjantairastit 29.4. Lisätiedot
Kuusjoki Ke 6.4, 13.4 ja 20.4. + Maanantairastit 25.4. ja 23.5. Lisätiedot
Alkeiskurssin jälkeen suunnistusharrastusta voi jatkaa Hippo-suunnistuskoulussa sekä Ankkurin junnuharjoituksissa!
 
Hippo-suunnistuskoulu Vuohensaaressa To 28.4, 5.5, 12.5 sekä ti 17.5. Lisätiedot
Ankkurin junnuharjoitukset Tiistaisin alkaen viikko 13 Lisätiedot
Lisäksi rohkeimmat voivat jo harjoitella kilpailemista lähialueen Kompassi-kisoissa. Kompassi-tapahtumat ovat vain lapsille suunnattuja matalan kynnyksen kilpailunomaisia tapahtumia taitotasoon sopivilla turvallisilla ja onnistumisen elämyksiä tarjoavilla radoilla. Varsinais-Suomen Kompassi-tapahtumat kevätkauden aikana:
 
Paimio ti 3.5. Ilmoittautuminen Irmaan tai Anulle 30.4. mennessä
Salo ti 17.5. Ankkurin oma tapahtuma Isohärjänmäessä, tänne kaikki mukaan!
Turku ma 30.5. Suunnistusviesti, tännekin kaikki mukaan! ;-)
Parainen ti 21.6.  
Lisäksi kalenteriin kannattaa laittaa koko vuoden odotetuin tapahtuma Särkänniemi-suunnistus la 21.5! Tänne matkustamme tunnelmallisesti yhteisbussilla. Tapahtumassa lapset suunnistavat huvipuistoalueella ja tämän jälkeen jäädään huvipuistoon hurvittelemaan!
 
Lisätietoja kokonaisuudesta www.angelniemenankkuri.com/nuoret tai Anu Reiman anu.reiman@salo.salonseutu.fi tai puh. 040 022 0765. Paikkakohtaisten vetäjien yhteystiedot paikkakohtaisilla välilehdillä!
 
Huom! Noudatamme viranomaisten suosituksia pandemian osalta, jotka saattavat vaikuttaa kurssien toteutukseen ja aikatauluun.