Hoppa till innehåll
Välkommen

Välkommen till Sectras skandinaviska användarmöte 2023

Den 9–10 maj 2023 välkomnar vi dig till Sectras skandinaviska användarmöte på Konsert & Kongress i Linköping. Vi bjuder in våra svenska, danska och norska kunder till två givande och lärorika dagar fyllda med produktnyheter, erfarenhetsutbyten samt visioner och planer framåt inom områdena radiologi, mammografi, patologi och klinisk fysiologi.
 
Under dessa intensiva dagar får du delta i workshops, lyssna på spännande föreläsningar och ställa frågor direkt till våra lösningsspecialister samt support- och utvecklingsteam. Dessutom är det ett ypperligt tillfälle för att såväl diskutera och få nya idéer som att mingla och ha roligt med branschkollegor från hela Skandinavien och oss på Sectra. Det här vill du inte missa – se till att säkra din plats senast den 3 april!

>> Anmäl dig här

 
Mötet börjar med välkomstregistrering och kaffe mellan kl. 08.30–09.15 på tisdagen den 9 maj. Därefter fortsätter vi med gemensamma sessioner i storforum, personliga demos av våra produktspecialister och mer djupdykande sessioner i mindre forum – du skräddarsyr själv ditt program baserat på intresseområden i samband med anmälan. På tisdagskvällen bjuder vi in till middag där vi checkar in på en resa mot solen och värmen och får njuta av god mat och högklassig underhållning. Come fly with us!
 
Dag 2 startar vi i gång kl. 09.00 med ungefär samma upplägg – en mix av presentationer, intervjuer, workshops och demos i utställningen. Vi avslutar programmet på onsdagen ca kl. 15.00, men supportteamet och den tekniska utställningen kommer finnas kvar fram till kl. 16.00.

Se hela programmet för dag 1 och dag 2

 
 
Bilder från Sectras skandinaviska användarmöte 2019
Ett urval av bilder från Sectras användarmöte 2019