Tervetuloa


Mobiilioppimisen seminaari 2018

Kaarinan kaupunki järjestää järjestyksessään neljännen mobiilioppimisen seminaarin Kaarinassa 6.7.2.2018. Paikalle odotetaan 300 osallistujaa ympäri Suomea. Seminaari koostuu keynote-puhujien tähdittämästä iltapäivästä uudessa Kaarina-talossa, sekä suuren suosion saaneesta työpajapainotteisesta päivästä.

Tervetuloa mukaan!


Mobiilioppimisen seminaari Kaarinassa 6.–7.2.2018

Mobiilioppimisen seminaaripäivien osallistuja kouluttautuu konkreettisten työpajojen avulla mobiililaitteiden, verkkopalveluiden ja sovellusten opetuskäytön monipuoliseen maailmaan. Lisäksi tarjolla on kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävien luennoitsijoiden luentoja sekä messuosasto, jossa on esillä uusimmat mobiilioppimisen tuotteet, ratkaisut ja palvelut.

Laadukkaista työpajoista vastaavat yhteistyökumppaneiden asiantuntijat, opettajat sekä erikseen kutsutut vetäjät. Pajojen keskeisinä teemoina ovat mm. pilviympäristöjen tehokäyttö, sähköisen arvioinnin uudistaminen ja opetusteknologian hyödyntäminen eriyttämisen tukena. Tänä vuonna seminaarissa mukana on myös lisätty/virtuaalitodellisuus, sekä yritys-opetusyhteistyö. Päivän yhteiset keynote-esitykset rytmittävät ohjelman.

Kaarinan kaupungin perusopetuksen v. 2014 syksyllä aloittama 1:1 tablet-laitteiden käyttö opetuksessa ja oppimisessa on edennyt neljänteen vuoteensa. Vuosiluokkien 4-9 oppilaat ja opetushenkilöstö hyödyntävät henkilökohtaisia tablet-laitteita, vuosiluokkien 1-3 oppilaat yhteiskäyttölaitteita. Laitteita on tällä hetkellä kaikkiaan käytössä noin 3 500 kappaletta. Varhaiskasvatus on liittymässä mukaan v. 2018.

Ilmoittaudu nyt! (avaa ylävalikosta "Ilmoittaudu tapahtumaan")

Early bird hinta  2 päivän seminaariin
on 155 eur. Paikkoja rajoitetusti /voimassa 21.12. asti. Normaalihinta 175 eur.

Seminaarissa on kattava ohjelma perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoille!

Tervetuloa!                                                                                                                         

#kaarina #MOseminaari2018