Siirry sisältöön
Mobiilikehittäjäksi Lyytiin!

MOI MOBIILIKEHITTÄJÄ!

Haluamme, että tulevaisuuden tapahtumissa Lyyti löytyy mahdollisimman monesta taskusta.

 

Lyyti on vuonna 2007 perustettu osallistujatiedon hallintaan erikoistunut suomalainen teknologiayritys. 700 asiakastamme organisoi Lyytin avulla vuosittain yli 75 000 tapahtumaa ympäri maailmaa. Kotipaikkamme on Turku, mutta Pariisissa, Tukholmassa ja Amsterdamissa opetellaan jo lausumaan Lyytiä paikallisella murteella. Meitä lyytiläisiä on tällä hetkellä 50. Lyytin on voinut bongata niin Deloitte Technology Fast 50 kuin Inc. Europe 5000 listauksista ja viime syksynä saimme kunnian pokata myös valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon. 

Panostamme Lyytillä pitkiin työsuhteisiin, uskomme mielekkäisiin työtehtäviin ja mahdollisuuteen vaikuttaa! Lyytin ensimmäinen koodari Toni viihtyy meillä edelleen ja itse asiassa yksikään tuotekehitystiimin jäsen, joka Lyytille tiensä on löytänyt ei ole meitä jättänyt. Siksi on tärkeää, että sytyt tositarkoituksella Lyytistä niin tuotteena kuin työyhteisönä. 

Haemme mobiilikehittäjää Turkuun

Toivomme sinulta näkemystä, mihin suuntaan Lyytin mobiiliappia tulisi kehittää. Mobiilisovellukset ovat yhä tärkeämmässä asemassa myös tapahtumien ja osallistujatiedon hallinnassa ja haluamme, että mobiiliappimme on alansa ykkönen!

Tulevalta mobiilikehittäjältämme odotamme aiempaa kokemusta natiivikehityksestä (iOS ja Android). Tärkeää on, että olet ollut mukana useissa mobiiliprojekteissa ja tunnet mobiiliprojektin eri vaiheet. Plussaa annamme kyvystä hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita!

Käytämme kehityksessämme Swiftiä ja Kotlinia, joten toivottavasti hallitset tai olet kiinnostunut oppimaan näitä ohjelmointikieliä. Odotamme, että ihmisrajapintojen lisäksi hallitset myös REST-rajapintojen kanssa puuhaamisen.

Työyhteisönä olemme juuri sellainen kuin annamme ymmärtää!

Meillä voit työskennellä etänä, pääset kehittymään eikä työterveyspalveluissa ja liikuntaeduissakaan ole kitkuteltu. Tekemisen meininkiin vaikuttaa varmasti myös se, että suurin osa työntekijöistämme on yrityksen osakkaita. Meidän arkeen pääset tutustumaan tästä! Koska tässä kohtaa heräsi varmasti kysymyksiä, olemme koittaneet koota kaiken tarpeellisen yhteen paikkaan: Lyytiin työpaikkana pääset tutustumaan tästä.

Jätä hakemus tästä!

 

Juho ja Emmi vastaavat mielellään kysymyksiisi:

Juho Harmaa, Chief Technology Officer

juho.harmaa@lyyti.fi

+358509178957

Emmi Rankonen, Head of People

emmi.rankonen@lyyti.fi

+358505478180