Hoppa till innehåll
Veckan för digital säkerhet

Veckan för digital säkerhet 25.–29.10.2021

Den digitala säkerheten är inte alltid det man först tänker på i brådskan på arbetet. Men desto viktigare är det, eftersom den digitala säkerheten berör oss alla. Därför hämtar Veckan för digital säkerhet den digitala säkerheten till skärmarna på arbetsplatserna runtom i Finland igen i oktober!

Vilken Vecka för digital säkerhet?

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata aorganiserar den nationella Veckan för digital säkerhet för andra gången. Den första Veckan för digital säkerhet, som ordnades i oktober 2020, samlade över 300 organisationer för att bygga ett tryggt digitalt samhälle.

Också den här gången erbjuder Veckan för digital säkerhet ett mångsidigt och lärorikt program från fältet för digital säkerhet: aktuella diskussioner om den digitala säkerhetens tillstånd och de färska resultaten av Barometern för digital säkerhet, tips för säkert distansarbete samt djupdykning för att skydda sig mot cyberattacker.

En timme till digital säkerhet

Vi utmanar organisationerna och deras anställda att använda en arbetstimme för att främja digital säkerhet under Veckan för digital säkerhet. Timmen kan användas till exempel för att delta i den Digitala säkerhetsveckans program, genom att avlägga Digital säkerhet i livet -utbildningar eller genom att spela mobilspelet Digital säkerhet i livet som har publicerats även på svenska.

Ni kan också hålla egna interna utbildningar eller ordna workshoppar om digital säkerhet. Dela ditt tips också till andra i sociala medier med hashtaggen #Digiturvaviikko.

Tar ni emot utmaningen?

Välkommen med – tillsammans utvecklar vi Finland till världens digitalt säkraste land!

Anmäl din organisation till Veckan för digital säkerhet

Se veckans program.