Siirry sisältöön
Koulutukset ja peli

Digiturvallinen elämä -koulutukset ja -peli

Digiturvaviikolla haastamme kaikki organisaatiot ja niiden työntekijät käyttämään yhden työtunnin digitaalisen turvallisuuden edistämiseen. Digiturvallinen elämä -koulutusten ja -pelin avulla voit jo yhdessä tunnissa oppia toimimaan turvallisemmin digimaailmassa. Koulutuskokonaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa oppimaan!

Digiturvallinen elämä -mobiilipeli tekee oppimisesta helppoa ja hauskaa

Digiturvallinen elämä -pelin avulla opit digiturvataitoja helpolla ja hauskalla tavalla kuvitteellisen Tyrskylän kunnan työntekijöiden matkassa. Selviätkö sinä työviikosta, joka on täynnä digiturvahaasteita? Ensimmäisen osan läpäiseminen vie aikaa 30-60 minuuttia.

Peliin on juuri julkaistu uutta sisältöä! Uudessa osassa jatketaan työelämän digiturvataitojen harjoittelemista. Tällä viikolla Tyrskylässä työskennellään etänä. Joko sinulla on etätyön digiturva hallussa?

Lataa maksuton Digiturvallinen elämä -peli puhelimeesi sovelluskaupasta. Lue lisää pelistä

Osallistu peliin liittyvään somekilpailuun ja voita 50 €:n arvoinen lahjakortti! Kilpailu on käynnissä 25.10.-7.11.2021. Lue lisää kilpailusta

Opiskele Digiturvallinen elämä -verkkokoulutuksia

Digiturvallinen elämä -koulutusten avulla opit toimimaan turvallisesti digitaalisen maailman uhkatilanteissa. Kokonaisuus sisältää verkkokoulutuksia organisaatioiden johdolle, digitaalisen turvallisuuden asiantuntijoille ja organisaatioiden koko henkilöstölle. Verkkokoulutusten kesto on 30-60 minuuttia.

Koulutukset organisaatioiden koko henkilöstölle:

  • Digiturvallinen työelämä
  • Toimi turvallisesti digimaailmassa
  • Tietosuojan ABC julkishallinnon henkilöstölle 2020
  • Tietosuojan ABC 2 – Syvemmälle tietosuojaan
  • Digiturvallisuus kuntien luottamushenkilöille
Koulutukset organisaatioiden johdolle ja digitaalisen turvallisuuden asiantuntijoille:
  • Riskienhallinta digimaailmassa
  • Turvaa digitaalinen toiminta häiriötilanteessa

Tutustu ja osallistu koulutuksiin