Siirry sisältöön
Digiturvaviikko

Digiturvaviikko 25.–29.10.2021

Digitaalinen turvallisuus ei aina ole ensimmäisenä mielessä työn kiireen keskellä. Se on kuitenkin tärkeä asia, joka koskettaa meitä jokaista. Siksi Digiturvaviikko tuo jälleen lokakuussa digitaalisen turvallisuuden työpaikkojen näytöille ympäri Suomen!

Mikä #Digiturvaviikko?

Digi- ja väestötietovirasto järjestää tänä syksynä toista kertaa kansallisen Digiturvaviikon. Viime lokakuussa järjestetty ensimmäinen Digiturvaviikko toi yhteen yli 300 organisaatiota rakentamaan turvallista digitaalista yhteiskuntaa.

Tälläkin kertaa Digiturvaviikolla on luvassa monipuolista ja opettavaista ohjelmaa digitaalisen turvallisuuden kentältä: ajankohtaisia keskusteluja digiturvallisuuden tilasta ja Digiturvabarometrin tuoreista tuloksista, vinkkejä turvalliseen etätyöhön sekä syväsukellus kyberhyökkäyksiltä suojautumiseen.

Tunti digiturvaan

Digiturvaviikolla haastamme organisaatiot ja niiden työntekijät käyttämään yhden työtunnin viikon aikana digitaalisen turvallisuuden edistämiseen. Tunnin voi käyttää esimerkiksi Digiturvaviikon ohjelman parissa, opiskelemalla Digiturvallinen elämä -koulutuksia tai pelaamalla Digiturvallinen elämä -mobiilipeliä, johon on tulossa uusia digiturvahaasteita ennen teemaviikkoa.

Voitte myös pitää omia, sisäisiä koulutuksia tai järjestää digiturvallisuuteen liittyviä työpajoja. Jaa vinkkisi myös muille sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Digiturvaviikko.

Otatteko haasteen vastaan?

Tervetuloa mukaan – tehdään yhdessä Suomesta maailman digiturvallisin maa!

Ilmoita organisaatiosi mukaan

Digiturvaviikon ohjelma päivittyy syksyn edetessä sitä mukaa kun esiintyjät varmistuvat.