Siirry sisältöön
Digiturvaviikko

Digiturvaviikko 25.–29.10.2021

Digitaalinen turvallisuus ei aina ole ensimmäisenä mielessä työn kiireen keskellä. Se on kuitenkin tärkeä asia, joka koskettaa meitä jokaista. Siksi Digiturvaviikko tuo jälleen lokakuussa digitaalisen turvallisuuden työpaikkojen näytöille ympäri Suomen!


Ajankohtaista

Liity mukaan live-lähetyksiin: mediaserver.fi/live/digiturvaviikko2021. Koko viikon ohjelma on kaikille avoin ja maksuton. Suorat lähetykset ovat suomeksi. Live-lähetyksen jälkeen löydät tallenteen samasta osoitteesta. Tallenteisiin lisätään myöhemmin tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

Osallistu Digiturvallinen elämä -somekilpailuun ja voita 50 €:n arvoinen lahjakortti. Kilpailu on käynnissä 25.10.-7.11.2021. Lue lisää kilpailusta

Tutustu Digiturvabarometrin tuoreisiin tuloksiin. Digi- ja väestötietovirasto kysyi julkisen sektorin ja yritysten työntekijöiltä kokemuksia digiturvallisuudesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä. Kyselyyn vastasi 4 690 henkilöä. Lue tiedote tai tiivis raportti tuloksista.

Tutustu kyberturvallisuuskuukauden materiaaleihin Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen verkkosivuilla.

Huomasithan, että sivun vasemmassa ylälaidassa on valikko? Sieltä pääset tutustumaan mm. koko viikon ohjelmaan ja löydät ohjeet Digiturvaviikon järjestämiseen omassa organisaatiossasi.

Anna meille palautetta. Haluamme parantaa Digiturvaviikkoa vuosi vuodelta. Vastaa palautekyselyyn päiväkohtaisesti tai kerralla viikon lopussa.


Mikä #Digiturvaviikko?

Digi- ja väestötietovirasto järjestää toista kertaa kansallisen Digiturvaviikon 25.-29.10.2021. Lokakuussa 2021 järjestetty ensimmäinen Digiturvaviikko toi yhteen yli 300 organisaatiota rakentamaan turvallista digitaalista yhteiskuntaa.

Tälläkin kertaa Digiturvaviikolla on luvassa monipuolista ja opettavaista ohjelmaa digitaalisen turvallisuuden kentältä: ajankohtaisia keskusteluja digiturvallisuuden tilasta ja Digiturvabarometrin tuoreista tuloksista, vinkkejä digiturvalliseen työskentelyyn sekä syväsukellus kyberhyökkäyksiltä suojautumiseen.

Tunti digiturvaan

Haastamme organisaatiot ja niiden työntekijät käyttämään yhden työtunnin digitaalisen turvallisuuden edistämiseen Digiturvaviikolla. Tunnin voi käyttää esimerkiksi Digiturvaviikon ohjelman parissa, opiskelemalla Digiturvallinen elämä -koulutuksia tai pelaamalla Digiturvallinen elämä -mobiilipeliä, jonka sisältö on juuri päivitetty.

Voitte myös pitää omia, sisäisiä koulutuksia tai järjestää digiturvallisuuteen liittyviä työpajoja. Jaa vinkkisi myös muille sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Digiturvaviikko.

Otatteko haasteen vastaan?

Tervetuloa mukaan – tehdään yhdessä Suomesta maailman digiturvallisin maa!

Ilmoita organisaatiosi mukaan