Siirry sisältöön
Digihumaus 2023

Digihumaus 2023

Helsinki, Ravintola Töölö / webinaari
 
Tule mukaan julkishallinnon digitalisaation huipputapahtumaan!
 
Digihumaus-seminaari kokoaa 28.3.2023 yhteen yhteiskuntamme digitalisaatiosta ja sen edistämisestä kiinnostuneet toimijat ja asiantuntijat. Tilaisuuden teemana on ”Yhdessä digi ykköseksi”.
 
Tänä vuonna Digihumauksessa pohdimme,
  • Voisiko digi olla ensisijainen asiointitapamme ja miten Suomi pidetään nyt ja tulevaisuudessa digitalisaation kärjessä?
  • Mitä digin ensisijaisuus edellyttäisi meiltä?
  • Millaisiin digitalisaation trendeihin ja muutoksiin meidän tulisi yhteiskuntana valmistautua?
Digihumauksen pääpuhuja Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn ja tilaisuuden muut esiintyjät pureutuvat näihin kysymyksiin aamupäivän aikana.
 
Tule kanssamme kurkistamaan tulevaisuuden elämään ja pohtimaan, millaisia haasteita digitalisaation keinoin voitaisiin ratkaista ja millaisia ratkaisuja muutoksen tukena tarvitaan.
 
Vuonna 2023 Digihumauksen pääpuhujina lavalle nousevat:
Olli Rehn Elina Hiltunen Mathias Trier Reindel
Olli Rehn, pääjohtaja, Suomen Pankki Elina Hiltunen, Futuristi, Tietokirjailija Mathias Trier Reindel, Policy Officer, Head of Section, Danish Agency for Digital Government, Denmark

Tietoa tapahtumasta

Digihumaus kokoaa vuosittain Suomen suunnannäyttäjät digitalisaation huipputapahtumaan. Nyt seitsemättä kertaa järjestettävä tilaisuus kokoaa vuosittain yhteen yli kaksituhatta digitalisaation tulevaisuudesta kiinnostunutta johtajaa ja asiantuntijaa.
 
Inspiroivat puhujat vievät meitä eteenpäin digitalisaation suunnannäyttäjän tiellä. Tapahtuma tarjoaa oivat puitteet myös vuorovaikutukseen.
 
Voit valita, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai webinaarin kautta. Paikan päälle Ravintola Töölöön Helsingissä mahtuu mukaan noin 500 osallistujaa.
 
Tapahtumassa pääset osallistumaan keskusteluun myös yhteisen aktivointityökalun avulla, joka yhdistää live- ja webinaariyleisön toisiinsa.
 
Ohjeistukset paikan päälle saapumiseen tai tapahtuma-alustalle kirjautumiseen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa sen mukaan, kumman osallistumisvaihtoehdon olet valinnut.
 
Tilaisuuden järjestää Digi- ja väestötietovirasto.