Siirry sisältöön
Yhteiskuntatieteilijät kestävyysmurroksessa
 

 
Ekologinen kriisi ja kestävyysmurros muokkaavat myös yhteiskuntatieteilijöiden työympäristöjä, työnkuvia ja työn tavoitteita. Samanaikaisesti yhä useampi yhteiskuntatieteilijä kokee ympäristöhuolta ja haluaa ammatissaan toimia ekologisen kriisin ratkaisemiseksi.
 
Koulutuksessa/työpajassa tarkastellaan yhteiskuntatieteilijöiden osaamista ja uria kestävyysmurroksen näkökulmasta: Millaista yhteiskuntatieteellistä osaamista tarvitaan ekologisen kriisin ratkaisussa? Miten yhteiskuntatieteilijä voi työssään ratkoa kestävyyshaasteita? Minkälaisia vastuullisia tai vihreitä uria yhteiskuntatieteilijöille jo nyt avautuu tai voi tulevaisuudessa avautua? Voiko työtään kestävämmäksi muokkaamalla helpottaa vaikeita ympäristötunteita niin kuin ilmastoahdistusta?
 
Koulutuksesta saat:
  • Näkökulmia työelämän ja osaamistarpeiden muutokseen kestävyysmurroksessa
  • Työkaluja oman työn ja uran kehittämiseen vastuullisemmaksi
  • Mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia muiden ympäristön tilasta huolestuneiden yhteiskuntatieteilijöiden kanssa
 

 
Kouluttajana toimii Tiina Taipale (VTM)
Tiina toimii Suomen ympäristöopisto Syklissä asiantuntijana. Hän on perehtynyt kestävään työelämän kysymyksiin, vastuullisiin uriin sekä henkilöstö- ja vastuullisuusjohtamisen rajapintoihin.
 
 
 
 

 

Voit ilmoittautua mukaan joko YKAn toimistolle Mikonkadulle Helsinkiin (maks. 30 osallistujaa)
tai etäyhteydellä (Zoom) tästä linkistä tai sivun ylälaidasta.