Siirry sisältöön
Opintojen sisältö

Web-ohjelmoinnin opintokokonaisuus, monimuoto-päivätoteutus, 5-15 op/kevät 2020

 
Opinnot sopivat erityisesti henkilöille, jotka haluavat hankkia perusosaamista tai tarvitsevat lisäosaamista Web-ohjelmoinnista sekä henkilöille, jotka suunnittelevat tietotekniikaan opiskelua ammattikorkeakoulussa. Voit suorittaa kaikki kokonaisuuteen liittyvät opinnot (15 op) tai pelkästään yhden opintojakson.

Web-ohjelmoinnin -opintokokonaisuus (5 - 15 op):

Web-ohjelmointi, 5 op/kevät 2020 (monimuotototeutus)

 • Aloitus  13.1.2020 opiskelijaryhmän ET19KM  mukana, tarkempi aikataulu joulukuun puolessa välissä Savonian lukujärjestysten verkkopalvelusta. 
 • Tutustu opintojakson tarkempaan kuvaukseen, sisältöön ja totetukseen tästä.
 • Lisätietoja sisällön ja toteutuksen osalta: Ville Berg, ville.berg(at)savonia.fi
 • Ilmoittautuminen 1.1.2020 mennessä. 
 • Huom! Edeltävinä opintoina Ohjelmoinnin perusteet.

Web-ohjelmoinnin jatkokurssi, 5 op/kevät 2020 (monimuotototeutus)

 • Aloitus 30.3.2020 opiskelijaryhmän ET19KM mukana, tarkempi aikataulu joulukuun puolessa välissä Savonian lukujärjestysten verkkopalvelusta. 
 • Tutustu opintojakson tarkempaan kuvaukseen, sisältöön ja totetukseen tästä.
 • Lisätietoja sisällön ja toteutuksen osalta: Ville Berg, ville.berg(at)savonia.fi
 • Ilmoittautuminen 1.1.2020 mennessä. 
 • Huom! Edeltävinä opintoina Web-ohjelmointi

Tiedonhallinta ja SQL, 5 op/kevät 2020 (päivätoteutus)

 • Aloitus  tammikuussa 2020 vk:lla 2 (opiskelijaryhmän ETA19SP mukana), tarkempi aikataulu joulukuun puolessa välissä Savonian lukujärjestysten verkkopalvelusta. 
 • Tutustu opintojakson tarkempaan kuvaukseen, sisältöön ja totetukseen tästä.
 • Lisätietoja sisällön ja toteutuksen osalta: Mika Vanhanen, mika.vanhane(at)savonia.fi
 • Ilmoittautuminen 1.1.2020 mennessä. 
 • Huom! Ei edeltäviä opintoja.
 
Voit suorittaa kaikki Web-ohjelmointi opintokokonaisuuden -opinnot (15 op) tai pelkästään yhden opintojakson.  Huom! Tarkista vaadittavat edeltävät opinnot ennen ilmoittautumista.
 
Opintojaksot kuuluvat Savonian tietotekniikan tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan ja ovat hyväksiluettavissa tutkinnon ammattiopintoihin.
 
Toteutus
Opinnot toteutetaan monimuoto- tai päiväopetuksena, jossa luennot ja ohjattu työskentely, yksilö- ja ryhmätehtävät sekä itsenäinen ja verkkoympäristössä opiskelu muodostavat kokonaisuuden. Lähiopetusta on tutkinto-opiskelijaryhmän (opiskelijaryhmät ilmoitettu yllä olevissa opintojaksojen tiedoissa)  lukujärjestyksen mukaisesti. Opintojaksojen lukujärjestys/aikataulutus löytyy joulukuun aikana Savonian lukujärjestysten verkkopalvelusta. Opinnoissa hyödynnetään monipuolisesti sähköisiä aineistoja, palveluja ja oppimisympäristöjä, joten  opiskelua aloittavalla tulee olla oma kannettava tietokone.
 
Opintomaksut 
Avoimen amk:n opintomaksu on joko opintopisteperusteinen (15 €/opintopiste) tai opiskeluaikaperusteinen:  kausimaksu (6 kk) 125 € tai vuosimaksu (12 kk) 250 €. Opintopisteperusteinen maksu oikeuttaa suorittamaan vain kyseisen opintopistemäärän rajatun opiskeluoikeuden aikana. Kausi- ja vuosimaksut oikeuttavat useamman opintojakson suorittamisen tietyn ajan sisällä.Lisäksi joissakin opinnoissa voi olla kortti-, materiaali- tai harjoittelukustannuksia (ks. opintomaksut).
 
Opiskelujen aikaiset tuet
Koulutus ei oikeuta opintotukeen eikä opintososiaalisiin etuuksiin. Jos olet työtön työnhakija, neuvottele opinnoista TE-toimiston kanssa ennen ilmoittautumista opintoihin. Työssäolevien on mahdollista saada Koulutusrahaston aikuisopintorahaa opintovapaan ajaksi, jos muut edellytykset täyttyvät.
 
Ilmoittautuminen ja peruutusehdot
Sitovat ilmoittautumiset 1.1.2020 mennessä.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Jos saat opiskelupaikan, tulee sinun vahvistaa osallistumisesi ja maksaa avoimen amk:n opintomaksu. Maksu toimii opiskelupaikan vahvistuksena. Saat maksuohjeet sähköpostiisi viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli et maksa opintomaksua eräpäivään mennessä, menetät opiskelupaikan ja se annetaan varasijalla olevalle. Jos myöhemmin perut tai keskeytät opinnot, maksua ei palauteta. Opintopistekohtaista maksua ei palauteta, opintoaikaperusteisen maksun (kausi- tai vuosimaksu) voit kuitenkin käyttää muihin Savonian avoimen amk:n opintoihin.
 
Lisätiedot
Sari Turpeinen, sari.turpeinen(at)savonia.fi, puh. 044 7855621 tai avoinamk(at)savonia.fi
Sisällön ja toteutuksen osalta: opintojaksojen opettajat tai Sami Lahti, sami.lahti(at)savonia.fi
 
Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä avoinamk(at)savonia.fi
 
Savonia ammattikorkeakoulu pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Tervetuloa opiskelemaan Savoniaan!