Siirry sisältöön
Webinaari: Mitä iloa YEL-maksusta on yrittäjälle?

Webinaari: Mitä iloa YEL-maksusta on yrittäjälle?

Torstai 18.4. klo 16.30−17.30
Webinaari

Lämpimästi tervetuloa Suomen Yrittäjien, työeläkeyhtiöiden ja Työeläkevakuuttajat Telan järjestämään maksuttomaan koulutukseen yrittäjien eläketurvasta.

Webinaarissa saat tietoa, miten YEL-työtulo nykyään määritellään. Tilaisuuden asiantuntijat selittävät mikä muuttui, kun yrittäjän eläkelaki päivittyi ja mitä työtulotarkistuksista on hyvä tietää. Millainen eläke yrittäjälle ylipäätään kertyy?

Yrittäjän eläkevakuutukseen liittyy turhautumista, mutta se on enemmän kuin pelkkä vanhuuseläke. Mihin kaikkiin sosiaalietuuksiin YEL-maksu vaikuttaa? Mitä tarkoittaa, että YEL on vakuutusmaksu eikä sijoitustuote? Mitä hyötyä YEL-maksusta voi yrittäjälle eri elämäntilanteissa olla?

Näihin kysymyksiin webinaarissa ovat vastaamassa työeläkeyhtiöiden, Suomen Yrittäjien ja Telan asiantuntijat. Webinaari on tarkoitettu sekä pienille että suurille työnantajayrittäjille, yksinyrittäjille ja itsensätyöllistäjille. Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille riippumatta siitä, onko yrittäjäjärjestön jäsen vai ei, missä yhtiössä on vakuutettuna tai onko yrittäjätoiminta niin pientä, ettei se edellytä YEL-vakuutusta.

Tilaisuudessa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Kysymyksiä voit jättää myös ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Ilmoittauduthan 17.4. mennessä tästä »

Lisätietoa Telan verkkosivuilla »