Siirry sisältöön
Voimia esihenkilötyöhön 12.4.2023

Voimia esihenkilötyöhön 

Keskiviikkona 12.4.2023 klo 17–18.30 
 
Esihenkilötyöhön kuuluu monia kuormitustekijöitä ja vaatimuksia – miten näitä voi hallita menettämättä itse yöuniaan? Mitkä taidot voivat antavat voimia esihenkilötyöhön? Koulutus on suunnattu erityisesti erilaisissa johto- ja esihenkilötehtävissä toimiville ykalaisille.  
 
Koulutuksen jälkeen  
  • osaat hahmottaa, mitkä tekijät tekevät esihenkilötyöstä erityisen kuormittavan. 
  • osaat tunnistaa itsessäsi niitä asioita, jotka tukevat palautumistasi ja löydät keinoja oman hyvinvointisi varmistamiseen.    
  • tunnistat mahdollisuuksia tiimin tukemiseen ja kuormittuneisuuden havaitsemiseen.  
Luento-osuuksien lisäksi koulutuksessa on toiminnallisia osuuksia, joiden aikana reflektoidaan opittua suhteessa omaan työhön, rooliin, vastuisiin ja velvoitteisiin.  
 
Koulutus on osa vuoden 2023 Ykalaiset esihenkilöinä ja johtajina -teemakokonaisuutta. Lue lisää!
 

Kouluttaja 

Kouluttajana toimii Tarja Lounasmeri Auntielta. Tarjalla on yli 20 vuoden kokemus työhyvinvoinnin ylläpitämisestä ja edistämisestä. Koulutukseltaan Tarja on psykoanalyyttinen psykoterapeutti, ratkaisukeskeisen terapian maisteri ja integratiivinen työnohjaaja. Potilas ja valmennustyön lisäksi Tarja toimii ISO 9001 ja 14001 (johtamis- ja ympäristöstandardien) pääauditoijana.  
 
 

Aika 

Keskiviikkona 12.4.2023 klo 17–18.30 
 

Paikka 

Verkkokoulutus
 

Kenelle 

Koulutus on suunnattu erilaisissa johto- ja esihenkilötehtävissä toimiville, osallistua voivat myös muut aiheesta kiinnostuneet. Maksuton koulutus kaikille YKAn jäsenille. Tarvitset jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus). 
 
Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 
 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumisaika 9.2.2023 12:00 – 5.4.2023, 21:00. Ilmoittautua voit sivun yläreunasta ja tästä linkistä.  
 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi