Siirry sisältöön
Voimaa vuosista -sarja | Työpaja 4: Tunneäly myynnissä

Voimaa vuosista -työpajasarja – valjasta kokemus urasi menestystekijäksi!

Tiistai 29.11. klo 17.30–19.30
Webinaari

Ikä on kysymys, joka herättää keskustelua työmarkkinoilla säännöllisin väliajoin. Emme aina voi vaikuttaa ympäristötekijöihin. Silloin meidän kannattaa keskittää oma energiamme sekä fokuksemme siihen, mitä itse voisimme tehdä kaikella sillä arvokkaalla kokemuksella, jota vuodet ovat tuoneet mukanaan.

Järjestämme jäsenillemme syksyllä 2022 neljä Voimaa vuosista -etätyöpajaa. Työpajat on suunnattu erityisesti yli 50-vuotiaille, mutta ihan kaikki aiheista innostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Voimaa vuosista -työpajasarja tarjoaa konkreettisia työkaluja sekä vertaistukea itsensä kehittämiseen, oman asiantuntijuuden tunnistamiseen ja vahvistamiseen, ammatillisen itseluottamuksen ja rohkeuden lisäämiseen sekä ketterän oppimisen mahdollistamiseen.

Tule kehittymään sekä saamaan konkreettisia työkaluja siihen, miten valjastaa vuosien tuoma ja arvokas kokemus oman uransa vahvuudeksi ja menestystekijäksi!

Parhaan hyödyn saat kulkemalla koko matkan kanssamme. Halutessasi voit myös osallistua yksittäisiin työpajoihin.
 

Työpaja 4: Tunneäly myynnissä

Tunneäly on yksi tärkeitä taitoja, joka vaikuttaa niin yksilön hyvinvointiin kuin heijastuu erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin. Tunteet vaikuttavat jatkuvasti myyntityössä ja markkinoinnissa ja tunteet tarttuvat asiakaskohtaamisissa.

Työpajassa paneudutaan tunneälykkään toiminnan kehittämiseen tehokkaiden menetelmien kautta.  Pääset huomaamaan, miten omat tunteesi vaikuttavat tuloksen tekemiseen. Opit myös konkreettisia keinoja tunteiden säätelyyn sekä oman asennoitumisen muuttamiseen. Nämä taidot auttavat sivut stressin ja haastavien tilanteiden työstämisessä.

Tässä työpajassa saat käytännönläheisiä työkaluja

  • tunneälykkään toiminnan kehittämiseen
  • omien tunteiden, kuten itsevarmuuden, valjastamiseen hyötykäyttöön
  • stressin ja haastavien tilanteiden työstämiseen.
     

Valmentaja Marjukka Kallio

Marjukka Kallio on työyhteisövalmentaja, sosiaalipsykologi, YTM, hypnoterapeutti ja NLP Master Trainer sekä henkilöstökoulutusyritys Interaktivan perustaja.

Hänellä on vuosien kokemus erilaisten ihmisten ja organisaatioiden kouluttamisesta ja valmentamisesta tavoitteiden saavuttamiseksi työelämässä. Marjukka on kouluttanut erityisesti myyntiorganisaatioissa sekä eri alojen työnhakijoita.    

Valmentajana Marjukka on valoisa, innostava ja asiantunteva. Hän saa ihmiset ajattelemaan ja toimimaan.
 


 

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutuksemme ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!