Siirry sisältöön
Voimaa vuosista -sarja | Työpaja 3: Vaikuttavia kohtaamisia

Voimaa vuosista -työpajasarja – valjasta kokemus urasi menestystekijäksi!

Tiistai 8.11. klo 17.30–19.30
Webinaari

Ikä on kysymys, joka herättää keskustelua työmarkkinoilla säännöllisin väliajoin. Emme aina voi vaikuttaa ympäristötekijöihin. Silloin meidän kannattaa keskittää oma energiamme sekä fokuksemme siihen, mitä itse voisimme tehdä kaikella sillä arvokkaalla kokemuksella, jota vuodet ovat tuoneet mukanaan.

Järjestämme jäsenillemme syksyllä 2022 neljä Voimaa vuosista -etätyöpajaa. Työpajat on suunnattu erityisesti yli 50-vuotiaille, mutta ihan kaikki aiheista innostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Voimaa vuosista -työpajasarja tarjoaa konkreettisia työkaluja sekä vertaistukea itsensä kehittämiseen, oman asiantuntijuuden tunnistamiseen ja vahvistamiseen, ammatillisen itseluottamuksen ja rohkeuden lisäämiseen sekä ketterän oppimisen mahdollistamiseen.

Tule kehittymään sekä saamaan konkreettisia työkaluja siihen, miten valjastaa vuosien tuoma ja arvokas kokemus oman uransa vahvuudeksi ja menestystekijäksi!

Parhaan hyödyn saat kulkemalla koko matkan kanssamme. Halutessasi voit myös osallistua yksittäisiin työpajoihin.

Tuleva, viimeinen työpaja on:

Työpaja 4 (29.11.): Tunneäly myynnissä

 

Työpaja 3: Vaikuttavia kohtaamisia

Yhteyden luominen, luottamuksen lisääminen sekä sujuva vuorovaikutus toisiin ihmisiin edesauttaa yhteistyötä ja yhteisiin tavoitteisiin pääsemistä.

On olemassa joukko erilaisia menetelmiä, joiden avulla on mahdollista lisätä yhteyden tunnetta sekä näin varmistaa sujuvaa ymmärrystä ihmisten välillä. Tästä on hyötyä kaikenlaisissa kohtaamisissa niin vapaa-ajalla kuin työssä, kuten asiakas- ja myyntitilanteissa.

Tässä työpajassa saat käytännönläheisiä vinkkejä siihen, kuinka

  • ymmärtää erilaisia vuorovaikutus- ja toimintamallien ymmärtämiseen
  • rakentaa, ylläpitää sekä vahvistaa luottamusta ja yhteyttä vuorovaikutustilanteissa
  • viestiä toimivilla viestintä- ja vuorovaikutusmalleilla paremman yhteisymmärryksen saavuttamiseksi.
 

Valmentaja Reetta Viinanen

Viestintä-, voimavara- ja uravalmentajana toimiva Reetta Viinanen on toiminut erilaisissa työyhteisöissä viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa asiantuntijana, kouluttajana ja valmentajana. Vuonna 2017 Reetta perusti yrityksensä Rohkeushypyn, joka valmentaa ihmisistä elämän kestäviä ja yhteisöistä tulevaisuuden kestäviä.

Reetan kokemuksessa painottuvat erilaiset työelämän ja elämän muutostilanteet. Hänelle onkin tärkeää auttaa ihmisiä ja yhteisöjä selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutoksista menestyvinä ja hyvinvoivina.

Valmentajana Reetta on rohkaiseva innostaja, joka haluaa lisätä ihmisten kohtaamistaitoja, henkilökohtaisia voimavaroja sekä sisäistä luottamusta. Hän pyrkii laajentamaan näkökulmia ja osallistamaan ihmiset kehittymään yhdessä.
 

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutuksemme ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!