Siirry sisältöön
Voimaa vuosista -sarja | Työpaja 2: Ketterä oppija ja tiedon soveltaja

Voimaa vuosista -työpajasarja – valjasta kokemus urasi menestystekijäksi!

Tiistai 11.10. klo 17.30–19.30
Webinaari

Ikä on kysymys, joka herättää keskustelua työmarkkinoilla säännöllisin väliajoin. Emme aina voi vaikuttaa ympäristötekijöihin. Silloin meidän kannattaa keskittää oma energiamme sekä fokuksemme siihen, mitä itse voisimme tehdä kaikella sillä arvokkaalla kokemuksella, jota vuodet ovat tuoneet mukanaan.
 
Järjestämme jäsenillemme syksyllä 2022 neljä Voimaa vuosista -etätyöpajaa. Työpajat on suunnattu erityisesti yli 50-vuotiaille, mutta ihan kaikki aiheista innostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Voimaa vuosista -työpajasarja tarjoaa konkreettisia työkaluja sekä vertaistukea itsensä kehittämiseen, oman asiantuntijuuden tunnistamiseen ja vahvistamiseen, ammatillisen itseluottamuksen ja rohkeuden lisäämiseen sekä ketterän oppimisen mahdollistamiseen.
 
Tule kehittymään sekä saamaan konkreettisia työkaluja siihen, miten valjastaa vuosien tuoma ja arvokas kokemus oman uransa vahvuudeksi ja menestystekijäksi! Parhaan hyödyn saat kulkemalla koko matkan kanssamme. Halutessasi voit myös osallistua yksittäisiin työpajoihin.
 
Tulevat työpajat:
 


Työpaja 2: Ketterä oppija ja tiedon soveltaja

Elämme maailmassa, jossa asiat ovat jatkuvassa muutoksessa. Kyky oppia ja omaksua uutta tietoa, sekä yhdistää se jo olemassa olevaan osaamiseen, kuuluu tärkeimpiin taitoihimme. Näin syntyy uusia oivalluksia, jotka tukevat meitä niin työssä kuin elämässä. Kokemuksen myötä karttunut hiljainen tieto on yksi työyhteisöjen suurimmista voimavaroista, ja sen valjastaminen koko organisaation käyttöön tuo menestystä.

Oppiminen on taito, joka on meissä jokaisessa ja jota voimme omalla toiminnallamme vahvistaa. Opimme kaikki omalla tavallamme, ja kykymme oppia on lähes rajaton. Asenne ja motivaatio ovat oppimisessa ratkaisevassa roolissa. On myös tärkeää löytää juuri itselleen parhaat keinot oppia.

Tässä työpajassa saat käytännönläheisiä työkaluja:

  • Tunnistaa omaa osaamista, kyvykkyyttä ja hiljaista tietoa.
  • Lisätä omaa oppimisen asennetta ja näin mahdollistaa rajatonta oppimista.
  • Tunnistaa omia motivointimalleja, jotka edesauttavat ketterää oppimista.
  • Avittaa oivallusten syntymistä.
     

Valmentaja Reetta Viinanen

 
Viestintä-, voimavara- ja uravalmentajana toimiva Reetta Viinanen on toiminut erilaisissa työyhteisöissä viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa asiantuntijana, kouluttajana ja valmentajana. Vuonna 2017 Reetta perusti yrityksensä Rohkeushypyn, joka valmentaa ihmisistä elämän kestäviä ja yhteisöistä tulevaisuuden kestäviä.
 
Reetan kokemuksessa painottuvat erilaiset työelämän ja elämän muutostilanteet. Hänelle onkin tärkeää auttaa ihmisiä ja yhteisöjä selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutoksista menestyvinä ja hyvinvoivina.
 
Valmentajana Reetta on rohkaiseva innostaja, joka haluaa lisätä ihmisten kohtaamistaitoja, henkilökohtaisia voimavaroja sekä sisäistä luottamusta. Hän pyrkii laajentamaan näkökulmia ja osallistamaan ihmiset kehittymään yhdessä.
 
 
 

Ilmoittautuminen päättyy 7.10. klo 12.00

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutuksemme ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!