Siirry sisältöön
Voimaa vuosista -sarja | Työpaja 1: Piilotyöpaikat ja oman osaamisen ratkaisumyynti

Voimaa vuosista -työpajasarja – valjasta kokemus urasi menestystekijäksi!

Tiistai 20.9. klo 17.30–19.30
Webinaari

Ikä on kysymys, joka herättää keskustelua työmarkkinoilla säännöllisin väliajoin. Emme aina voi vaikuttaa ympäristötekijöihin. Silloin meidän kannattaa keskittää oma energiamme sekä fokuksemme siihen, mitä itse voisimme tehdä kaikella sillä arvokkaalla kokemuksella, jota vuodet ovat tuoneet mukanaan.

Järjestämme jäsenillemme syksyllä 2022 neljä Voimaa vuosista -etätyöpajaa. Työpajat on suunnattu erityisesti yli 50-vuotiaille, mutta ihan kaikki aiheista innostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Voimaa vuosista -työpajasarja tarjoaa konkreettisia työkaluja sekä vertaistukea itsensä kehittämiseen, oman asiantuntijuuden tunnistamiseen ja vahvistamiseen, ammatillisen itseluottamuksen ja rohkeuden lisäämiseen sekä ketterän oppimisen mahdollistamiseen.

Tule kehittymään sekä saamaan konkreettisia työkaluja siihen, miten valjastaa vuosien tuoma ja arvokas kokemus oman uransa vahvuudeksi ja menestystekijäksi!

Parhaan hyödyn saat kulkemalla koko matkan kanssamme. Halutessasi voit myös osallistua yksittäisiin työpajoihin.

Muut sarjan työpajat ovat:

Työpaja 2: Ketterä oppija ja tiedon soveltaja

Työpaja 3: Vaikuttavia kohtaamisia

Työpaja 4: Tunneäly myynnissä
 

Työpaja 1: Piilotyöpaikat ja oman osaamisen ratkaisumyynti

Arviolta jopa 70–80 prosenttia työmahdollisuuksista ei koskaan päädy avoimeen työnhakuun tai työpaikkailmoitukseksi (Sitran tutkimus). Moni yritys saattaa tarvita juuri sinun kaltaistasi tekijää, muttei ole vielä edes ehtinyt aloittaa rekrytointia.

Miten ja mistä näitä piilotyöpaikkoja sitten löytää ja millaisin keinoin niitä kannattaa hakea? Millaisilla aloilla voisi olla kysyntää sinun osaamisellesi?

Miten paketoida oma osaaminen ja kokemus ratkaisumyynnin keinoin? Entä kuinka lähestyä työnantajaa, jota et ennalta tunne ja miten myydä osaamistasi heille?

Tässä työpajassa saat käytännönläheisiä työkaluja

  • piilotyöpaikkojen etsimiseen ja juuri sinulle oikean löytymiseen
  • oman osaamisen paketoimiseen ja ratkaisumyyntiin potentiaalisille työnantajille
  • yhteyden avaamiseen kiinnostaviin yrityksiin.

Valmentaja Reetta Viinanen

Viestintä-, voimavara- ja uravalmentajana toimiva Reetta Viinanen on toiminut erilaisissa työyhteisöissä viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa asiantuntijana, kouluttajana ja valmentajana. Vuonna 2017 Reetta perusti yrityksensä Rohkeushypyn, joka valmentaa ihmisistä elämän kestäviä ja yhteisöistä tulevaisuuden kestäviä.

Reetan kokemuksessa painottuvat erilaiset työelämän ja elämän muutostilanteet. Hänelle onkin tärkeää auttaa ihmisiä ja yhteisöjä selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutoksista menestyvinä ja hyvinvoivina.

Valmentajana Reetta on rohkaiseva innostaja, joka haluaa lisätä ihmisten kohtaamistaitoja, henkilökohtaisia voimavaroja sekä sisäistä luottamusta. Hän pyrkii laajentamaan näkökulmia ja osallistamaan ihmiset kehittymään yhdessä.
 


 

Ilmoittautuminen päättyy 16.9. klo 15:00

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutuksemme ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja pääset mukaan tiennäyttäjien yhteisöön.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!