Siirry sisältöön
Visuaaliset tunnisteet brändin rakentamisessa, osa3

Visuaaliset tunnisteet brändin rakentamisessa

Tiistai 28.11. klo 10−11
Webinaari 

Tule oppimaan, miten visuaaliset tunnisteet rakentavat brändiä.

Brändin ulkoiset tunnisteet ja visuaalinen ilme ovat kuluttajille brändin näkyvin osa. Ne vaikuttavat brändin vahvuuteen kuluttajien mielissä kahdella keskeisellä tavalla: ne helpottava brändin tunnistettavuutta ja rakentavat toivottuja mielikuvia.

Vain tunnistamalla brändiä vahvistavat tekijät ja ymmärtämällä niiden vaikutuksen myös emootioihin, pystyt rakentamaan yhdenmukaista brändiä kaikissa kohtaamispisteissä. Käymme tässä koulutuksessa läpi myös tekoälyn tuomat uudet mahdollisuudet tunnisteiden ja brändin visuaalisen ilmeen analysointiin.

Kouluttajamme

Anna Rautio, Kantar Finland
Senior Consultant in Brand and Sustainability

Annalla on 20 vuoden kokemus brändien kehittämiseen liittyvistä tutkimuksista. Erityisenä intohimona hänellä on erottuvan brändi-identiteetin rakentaminen kuluttajaymmärryksen avulla. Iso osa Annan vapaa-ajasta kuluu teinien harrastusten kautta rakentuneiden yhteisöjen parissa niin koripallokentän laidalla kuin ratsastusseuran hallituksen tehtävissä.
 

Koulutuksen järjestää Marketing Finland.

 

Maksuton koulutus jäsenillemme

Tarjoamme osallistumisen tähän 28.11. järjestettävään webinaariin maksutta jäsenillemme. Ilmoittautumislinkki on sivun lopussa.

Webinaari on kolmas koulutus Marketing Finlandin Brändityö-webinaarisarjasta. Sarjan kaikki koulutukset ovat:

Voit osallistua omakustanteisesti muihin koulutuksiin. Ne sisältyvät Marketing Finland Academy -lisenssiin. Yksittäisen koulutuksen hinta on Marketing Finlandin jäsenille 99 euroa ja ei-jäsenille 169 euroa. 


Ilmoittaudu viimeistään 23.11.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän webinaariin vain MMA:n jäsenille. 

Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.