Siirry sisältöön
Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennus
Coachaavassa verkkovalmennuksessa opit, mistä piilotyönhaussa on kyse, miten piilotyöpaikkoja tunnistetaan ja etsitään, sekä miten olet itse löydettävissä. Osallistu valmennukseen joustavasti oman aikataulusi mukaan.
 

 
Mistä piilotyöpaikoissa on kyse, ja miten niitä haetaan? Oletko kenties itse piilossa uramahdollisuuksilta?
 
YKAn verkkovalmennuksen coachaava ote fasilitoi ajatteluasi, ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi valmennuksen päätyttyäkin.
Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan - tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti.
 
Valmennus koostuu pohjamateriaaleista ja niihin liittyvistä tehtävistä. Kurssi vie sinua eteenpäin tehtävien, coachaavan reflektoinnin ja osallistujien yhteisen keskustelun kautta. 
 
Valmennukseen sisältö:
  1. Mitä piilotyöpaikat ovat?
  2. Avaa silmäsi mahdollisuuksille
  3. Ole läsnä rekrytoijille
  4. Hyödynnä verkostoasi
  5. Kokemus käytäntöön!
Verkkovalmennnus on maksuton.
 
Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus).
 
Ilmoittaudu tästä tai sivun ylälaidasta.
 

 
Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 
 

 
Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
 
Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, koulutukset@yhteiskunta-ala.fi