Siirry sisältöön
Hinnat ja osallistumisehdot

Viestintäpäiville voivat osallistua JAT ry:n jäsenet sekä mahdolliset kutsuvieraat. Yhdistyksen jäsenyysehdot täyttävät ei-jäsenet voivat osallistua Viestintäpäiville, jos he toimittavat yhdistykselle jäsenhakemuksensa viimeistään 24.2.2019. Lisätietoja: jasenasiat@jat.fi

Osallistumismaksut

Molemmat päivät (sisältää illallisen): 375 euroa

Yksi päivä (joko torstain tai perjantain luento-osuus, ei sisällä illallista): 250 euroa

Pelkkä iltatilaisuus: 70 euroa

Virkavapaalla tai työttömänä olevat voivat hakea JATin hallitukselta alennusta osallistumismaksuun. Hakemus on toimitettava viimeistään 24.2.2019 osoitteeseen jasenasiat@jat.fi .

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 28.2.2020.

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumislomakkeella annettujen tietojen perusteella. Osallistumismaksun eräpäivä on 3.3.2020.

Peruutusehdot

Osallistumisen Viestintäpäiville voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka 25.2.2020. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutuksen syynä on sairaus, josta toimitetaan lääkärintodistus, JAT veloittaa yhdistykselle aiheutuneista kuluista 50 euroa.

JAT sitoutuu tarvittaessa ilmoittamaan koko tapahtuman peruuntumisesta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Jos tapahtuma perutaan sen jälkeen JATista itsestään johtuvasta syystä, JAT korvaa mahdolliset peruutuksesta aiheutuneet todelliset kustannukset tositteita vastaan. Ns. force majeure - tapauksissa kustannuksia ei korvata.