Siirry sisältöön
Viestinnän suunnittelu

Viestinnän suunnittelu − käytännön työkaluja ydinviestien rakentamiseen  

Tiistai 15.9. klo 911
Webinaari

Osallistu koulutukseemme, jossa saat käytännön työkaluja yrityksen ydinviestien löytämiseen.

Viestinnän rooli yritysten kommunikaatiossa on kasvanut suuresti digitaalisten kanavien myötä. Samalla raja markkinoinnin ja viestinnän välillä on murtunut sisällöntuotannon kautta. Viestintä on voimakas ja kustannustehokas väline brändipreferenssin ja asiakaskokemuksen rakentajana.

Kurssi on nappivalinta sinulle, jos työskentelet markkinoinnin tai viestinnän parissa ja tuotat tai suunnittelet yrityksen sisältöjä ja viestintää.

Kurssilla pohdimme näitä asioita:

  • Miten rakennan strategisen viestintäsuunnitelman?
  • Miten luodaan kiinnostavia näkökulmia viestintään?
  • Tekoäly viestinnän tuottajana?
  • Jatkuvan mitattavan viestinnän johtaminen

Kouluttajamme

 

Eija Anteroinen
Miller Growth Oy

Eijalla on lähes 30 vuoden kokemus mainonnasta ja markkinoinnista. Hän on johtanut tiimejä ja asiakkuuksia samalla luoden uusia yhteistyöprosesseja. Strategioiden suunnittelu ja niiden käytäntöön vieminen ovat hioneet teorioista käyttökelpoisia työkaluja.

Mikään hyvä suunnitelma tai projekti ei toteudu, ellei käytäntöön vieminen suju saumattomasti yhteistyössä. Prosessi ei ole paha-asia vaan vapauttaa aikaa ja energiaa luovempaa työhön.

Eijan intohimona ovat brändit ja niistä pölyjen pyyhkiminen. Brändit ja niistä luotu kommunikaatio, eli viestintä ovat valitettavan alihyödynnetty voimavara. Työ vaatii kuitenkin luovuuden lisäksi järjestelmällisyyttä, johon on onneksi olemassa työkaluja.

Miller Growth Oy on fokusoitunut auttamaan yrityksiä kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaansa. Yhtiö tukee yrityksen kasvussa strategian kehityksestä aina tuotteistukseen, brändin rakentamiseen ja markkinointiin saakka.

Ilmoittaudu viimeistään 15.9. klo 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.