Siirry sisältöön
Viesti, vaikuta, vakuuta

Tervetuloa Peter Nymanin viestintä- ja esiintymisvalmennukseen!


Webinaari (Teamsilla)
ti 16.3. klo 12–14

Tässä työpajahenkisessä valmennuksessa saat inspiroivia näkökulmia vaikuttavasta ja vakuuttavasta viestinnästä ja vuorovaikutuksesta. Lisäksi opit, mitä esiintyminen ja vuorovaikutustilanne ovat henkisenä ja fyysisenä kokonaisuutena.

Valmennus koostuu kahdesta osasta. Ensimmäisen tunnin aikana opit tuntemaan asioita, jotka muodostavat vaikuttavan ja vakuuttavan viestinnän ja vuorovaikutuksen. Tätä läpikäydään muun muassa klassisen retoriikan kautta: Ethos (kuinka osoittaa esiintyjän luonne), pathos (kuinka synnyttää oikea tunnetila) ja iogos (millaisilla elementeillä voidaan muotoilla vakuuttava argumentointi asiasisällöstä). Ensimmäisessä osassa pohditaan myös dialogin olemusta.

Noin kymmenen minuutin mittaisen tauon jälkeen valmennus keskittyy esiintymiseen ja vuorovaikutustilanteeseen henkisenä ja fyysisenä kokonaisuutena. Opit esimerkiksi, kuinka kannat itsesi ja hallitset esiintymistilanteen sekä sen, mikä on muotojen, värien ja eleiden vaikutus tai mikä on visuaalisen (näkyvä), auditiivisen (kuuluva) ja asiasisällön (fakta ja kielikuvat) suhde viestin läpimenossa.

Tapahtuma on MMA:n jäsenille maksuton. 

 

 

 

 
Peter on inspiroiva viestintävalmentaja, jonka tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet toimia vaativassa viestintäympäristössä. Hän valmentaa kaikkia niitä, jotka joutuvat esiintymään medialle ja mediassa, seminaareissa sekä myyntityön päivittäisissä kohtaamisissa.
Peter on valmentajana innostava ja osaava ja hän uskoo aktiiviseen vuorovaikutukseen.
 
Kiitämme alueyhdistystystämme MMA Oulun seutua tämän tapahtuman mahdollistamisesta.