Siirry sisältöön
Verkkokaupan 10 tärkeintä menestystekijää

Verkkokaupan 10 tärkeintä menestystekijää 

Keskiviikko 6.10. klo 9−11
Webinaari


Tässä koulutuksessa opit kymmenen tärkeintä verkkokaupan perustamiseen liittyvää asiaa. Digitaalisen kaupan kilpailu on tunnetusti kovaa, joten ensin perehdymme yrityksen kilpailuetujen tunnistamiseen, asiakaslupauksen muotoiluun sekä verkkokaupan konseptointiin.

Kun perusta on kunnossa, aloitetaan asiakashankinta, johdetaan ulkoista ja sisäistä ostopolkua, valitaan tuotteet, puhutaan laadukkaan sisällön tärkeydestä sekä otetaan selvää, missä verkkokaupan myynti oikeasti tapahtuu?

Kaikki verkkokaupan perustajat myös miettivät, mikä olisi hyvä verkkokauppa-alusta ja mitä sen valinnassa pitäisi ottaa huomioon. Teknologiaosuuden jälkeen käymme läpi verkkokaupan nin sanotun palvelukokemuksen eli tilaus-toimitus-prosessin, joka sisältää maksutavat, logistiikan eri ulottuvuudet sekä asiakaspalvelun neljä eri roolia.

Koulutuksen päätteeksi perehdymme vielä verkkokaupan analytiikan keskeisimpiin kohtiin sekä tiedolla johtamiseen.

 Leevi Parsama
Digital Commerce Specialist
Experience Commerce Finland

Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana sekä tavannut henkilökohtaisesti yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjällä sekä eri puolilla Eurooppaa. Tällä hetkellä Leevi toimii asiantuntijana Business Finlandin uudessa nelivuotisessa Expericence Commerce ohjelmassa, jonka tavoitteena on tehostaa suoraan kuluttajille myyvien yritysten (D2C - direct to consumer) kansainvälistä kasvua.

 

Ilmoittaudu viimeistään 3.10. 

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!