Siirry sisältöön
Vastuullisuusviestintää vaikuttajamarkkinoinnin keinoin

Vastuullisuusviestintää vaikuttajamarkkinoinnin keinoin  

Torstai 2.11. klo 9−10.30 
Webinaari

Kuluttajat odottavat yrityksiltä ja organisaatioilta entistä enemmän vastuullisuutta ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta, mutta vastuullisuudesta viestimiseen liittyy omat haasteensa: miten sitä voidaan tehdä avoimesti, rehellisesti ja vuorovaikutteisesti ilman, että mennään viher-, pinkki- tai muun pesun puolelle?

Tässä koulutuksessa tutustutaan vaikuttajayhteistyön mahdollisuuksiin vastuullisuusviestinnässä.

Koulutuksessa opit:

  • Kuinka viestiä inhimillisesti, vuorovaikutteisesti ja vaikuttavasti somessa somevaikuttajien kautta ja kanssa?
  • Kuinka välttää suurimmat riskit ja sudenkuopat?
  • Kuinka valita juuri oikeat vaikuttajat arvopohjaiseen yhteistyöhön?

Kouluttajamme

 

Pinja Orre on realistinen toteuttaja ja yhteiskunnan ymmärtäjä, joka löytää ratkaisut pingelmään kuin pingelmään. Pinjan erityisalaa ovat vastuullisuus ja yhteiskunnallisuus: tämä maailman pelastaja ottaa haasteet vastaan rohkeasti ja periksiantamattomasi. Projektipäällikkönä Pinja pitää langat käsissään ja saattaa projektit onnistuneesti maaliin tyynen rauhallisesti. Pinja on vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, jonka valmennukset oivalluttavat ja inspiroivat.

Ilmoittaudu viimeistään 31.10. klo 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.