Siirry sisältöön
Vastuullisuustyön edistäminen - miten edistää ESG-asioita omassa organisaatiossa?

Vastuullisuustyön edistäminen - miten edistää ESG-asioita omassa organisaatiossa? 

13.3.2024 klo 9–10 

Kuvaus 

Vastuullisuus on megatrendi, jota ei voi sivuuttaa. Toimia odottavat niin sidosryhmät kuin työntekijätkin, jonka lisäksi uutta sääntelyä tulee koko ajan. Kyseessä on pysyvä toimintaympäristön muutos ja sitä kautta vastuullisuuskysymyksistä on tullut osa organisaation strategista johtamista kaikilla toimialoilla. 

Webinaarissa saat eväitä sille, miten voit edistää ESG-teemoihin (Environmental, Social ja Governance) liittyvää vastuullisuustyötä omassa organisaatiossasi. Se soveltuu kaikille yhteiskuntaosaajille, jotka pohtivat vastuullisuuskysymyksiä osana työtään tai haluavat varmistaa, missä oma organisaatio on menossa vastuullisuuskysymysten suhteen.  

 

Koulutuksen jälkeen  

  • tunnistat vastuullisuuden eri ulottuvuudet ja trendit 

  • sinulla on eväät lähteä edistämään vastuullisuustyötä omassa organisaatiossasi. 

 

Aika  

Keskiviikkona 13.3.2024 klo 9–10. 

 

Paikka 

Zoom meetings 

 

Kouluttaja 

Leo Stranius on Third Rock Finlandin yksi perustaja ja toimitusjohtaja. Straniuksella on pitkä kokemus työskentelystä yritysvastuun parissa. Aiemmin hän on toiminut mm. Kansalaisareenan, Suomen luonnonsuojeluliiton ja Luonto-Liiton toiminnanjohtajana. Hän on kysytty puhuja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, jota pidetään myös ekologisen elämän edelläkävijänä. Koulutukseltaan Stranius on hallintotieteiden maisteri. 

Leo Stranius, valokuva.

Kenelle 

Maksuton verkkovalmennus YKAn jäsenille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-asioinnista.  

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi

 

Ilmoittautumisaika  

10.1.2024 klo 09:00 - 10.3.2024 klo 21:00. Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä.  

 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi