Siirry sisältöön
Vastuullisuudesta viestiminen - miten välttää viherpesu? 

Vastuullisuudesta viestiminen - miten välttää viherpesu? 

Ke 10.4.2024 klo 9–10, Zoom meetings

Kuvaus 

Vastuullisuus on megatrendi, joka jokaisen organisaation tulee huomioida toiminnassaan. Sidosryhmät vaativat organisaatioilta koko ajan  kattavampaa näyttöä niiden toiminnan vastuullisuudesta ja kestävän kehityksen tukemisesta. Viestintä saattaa lipsahtaa kuitenkin helposti viherpesun puolelle, jos organisaation vastuullisuustyö ei perustu todennettaville teoille. Webinaarissa saat eväitä, joilla voit tunnistaa ja välttää tyypillisimmät viherpesun keinot omassa vastuullisuusviestinnässänne. 

Koulutus on suunnattu kaikille aiheesta yhteiskuntaosaajille, jotka työssään pohtivat viestintää ja vastuullisuuskysymyksiä.   
 

Koulutuksen jälkeen  

  • tunnistat viherpesun salakavalat muodot  

  • saat eväitä uskottavalle vastuullisuusviestinnälle. 
     

Aika  

Keskiviikkona 10.4.2024 klo 9–10. 

 

Paikka 

Zoom meetings 

 

Kouluttaja 

Leo Stranius on Third Rock Finlandin yksi perustaja ja toimitusjohtaja. Straniuksella on pitkä kokemus työskentelystä yritysvastuun parissa. Aiemmin hän on toiminut mm. Kansalaisareenan, Suomen luonnonsuojeluliiton ja Luonto-Liiton toiminnanjohtajana. Hän on kysytty puhuja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, jota pidetään myös ekologisen elämän edelläkävijänä. Koulutukseltaan Stranius on hallintotieteiden maisteri.

Leo Stranius, valokuva.

 

Kenelle 

Maksuton verkkovalmennus YKAn jäsenille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-asioinnista.  

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi

 

Ilmoittautumisaika  

10.1.2024 klo 09:00 - 10.4.2024 klo 09:00. Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä.  

 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi