Siirry sisältöön
Varoitus ja henkilöön liittyvät irtisanomisperusteet

Varoitus ja henkilöön liittyvät irtisanomisperusteet

Keskiviikko 17.4. klo 13–14
Webinaari

Tiedätkö, miten toimia ja mitä huomioida, jos saat varoituksen työssäsi? Millaisilla perusteilla työnantaja voi päättää työsuhteen työntekijästä johtuvasta syystä? 


Osallistu koulutukseemme, jossa työsuhdejuristimme Sanna Honkanen käy läpi varoitukseen ja työsuhteen irtisanomiseen liittyviä oikeudellisia näkökohtia. Koulutuksemme antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot näissä tilanteissa toimimiseen. 


Koulutuksessa saat vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin: 

  • Mitä varoitus käytännössä tarkoittaa? Miten toimia, jos saa varoituksen? 
  • Onko esimerkiksi se, ettei saavuta tavoitteita irtisanomisperuste?  
  • Mitä työntekijän kuuleminen tarkoittaa? 
  • Miten mahdolliseen kuulemistilaisuuteen kannattaa valmistautua?   

Kouluttajamme

 

Webinaarimme kouluttaja on työsuhdejuristi, varatuomari Sanna Honkanen MMA:n lakipalvelusta. Sanna tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa  työ- ja edustussuhteisiin liittyvät asiat, sopimusten tarkistaminen ja laatiminen, riita-asioiden hoitaminen ja oikeudenkäynnit.

Koulutuksemme on ilmainen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittaudu mukaan!

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta. 

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.