Siirry sisältöön
Valmentava itsensä johtaminen myynti- ja markkinointityössä

Valmentava itsensä johtaminen myynti- ja markkinointityössä   

Keskiviikko 20.10. klo 910.30
Webinaari

Myynnin ja markkinoinnin tehtävissä työpäivät ovat usein hyvin pirstaleisia. Työn luonteeseen kuuluu myös asiakkaiden kanssa työskentelyä, mikä asettaa omat haasteensa työpäivien jäsentämiseen. Harva meistä kuitenkaan systemaattisesti hioo työskentelytapojaan, vaikka siitä olisi merkittävää hyötyä.

Miten saat kaaoksen hallintaan? Osallistu koulutukseemme ja saat työkaluja siihen, miten voit hyödyntää työssäsi valmentavaa itsesi johtamista ja pystyt paremmin keskittymään työpäiviesi aikana tärkeimpiin asioihin.

Valmentava itsensä johtamisen kokonaisuus koostuu tavoitteiden, priorisoinnin, suunnittelun, viisaiden työtapojen ja reflektoinnin syklistä. Lisäksi siinä muokataan omaa ajattelun- ja tiedonhallintaa sekä kehitytään jatkuvasti osaajana.

Koulutuksemme tavoitteet

  • Saat selkeää hyötyä omaan työhösi sekä konkreettisia keinoja ja työkaluja työsi kehittämiseen.
  • Koulutukseen käyttämäsi aikainvestoinnin saat moninkertaisesti takaisin, kun saat paremmin aikaan asioita ja myös hyvinvointisi kasvaa.

Kouluttaja: Jussi Venäläinen


Jussi Venäläinen on flow-tilan ja viisaan työn asiantuntija sekä Flow Akatemian päävalmentaja. Intohimolla työn kehittämiseen ja ihmismieleen suhtautuva Jussi on valmentaja, joka haluaa flow’n valmentamisen avulla tehdä työelämästä viisaamman ja merkityksellisemmän. Hän on perehtynyt flow-tilan neurobiologiseen ja psykologiseen taustaan ammentaen sieltä tietoa konkreettisiksi vinkeiksi työyhteisöille ja tietotyöläisille.
 
Jussi on entinen kiireuskovainen ja sarjayrittäjä. Hän on tutkinut ja kokeillut erilaisia tuottavuuden, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja yli 10 vuoden ajan. Vuonna 2020 Jussin kirjoittama Flow-tila - Tietotyön viisain vaihde -kirja julkaistiin. Kirja sulkeltaa flow-tilan maailmaan.
 

Ilmoittaudu viimeistään 14.10. klo 13

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!