Siirry sisältöön
Valmentava itsensä johtaminen, Jyväskylä

Valmentava itsensä johtaminen 

Jyväskylä ke 29.11.2023 klo 17.00–19.00 

Kuvaus  

Miten johtaa itseään asiantuntijatyössä? Valmentavalla johtamisella viitataan yleensä organisaatioiden ja tiimien johtamiseen sparraavalla ja kuuntelevalla otteella. Valmentava johtaminen toimii myös itsensä johtamisessa ja se on hyödyllinen taito etenkin itseohjautuvissa asiantuntijatyötehtävissä, joissa työn sisällöt ja tavoitteet ovat hyvin autonomisia.  

YKAn Valmentava itsensä johtaminen asiantuntijatyössä -valmennuksessa käydään läpi valmentavan itsensä johtamisen periaatteita: miten se tapahtuu, mitä siinä erityisesti kannattaa huomioida ja miksi. Valmennuksessa keskustellaan mm. tavoitteiden asettamisesta, itsensä kuuntelemisesta, motivoinnista, työn tekemisen kehittämisestä ja myös itsensä kehittämisestä.  

Tule oppimaan sekä jakamaan ajatuksiasi ja kokemuksiasi osaavan valmentajan ja muiden yhteiskuntaosaajien kanssa.   

Koulutus järjestetään saman sisältöisenä Jyväskylän lisäksi myös Rovaniemellä 31.10.2023, Turussa 8.11.2023 ja Vaasassa 20.11.2023. 

Vinkki! Lue myös valmentaja Päivi Hautamäen kirjoitus YKAn blogissa! (Valmentava itsensä johtaminen lisää resilienssiä ja työn tekemisen laatua, julkaistu 27.9.2023)

Koulutuksen jälkeen 

  • tiedät, mitä valmentavalla itsensä johtamisella tarkoitetaan 
  • ymmärrät, miksi valmentava itsensä johtaminen on tärkeä työelämätaito etenkin asiantuntijatyötä tekevien kohdalla
  • sinulla on keinoja soveltaa valmentavan itsensä johtamisen menetelmiä omassa työssäsi ja arjessasi.
     

Ohjelma  

16.45 Kahvitarjoilu alkaa 

17.00 Ajankohtaista YKAssa -tietoisku 

17:10 Koulutus 

18.40 Vapaata seurustelua ja verkostoitumista 

19.00 Tilaisuus päättyy 
 

Aika  

Keskiviikkona 29.11.2023 klo 17–19. 

Paikka  

Hotelli Verso, Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä. 

Kenelle   

Maksuton koulutus YKAn jäsenille. Tarvitset jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-verkkoasioinnista. 

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä koulutus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 

 
Ilmoittautuminen   

Ilmoittaudu mukaan 22.11.2023 klo 21.00 mennessä. Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä.  
    

Kouluttaja 

Päivi Hautamäki

Valmentajana toimii VT, TJ Päivi Hautamäki, Certified Business Coach, ja johtamisen Keynote Speaker, joka on tehnyt vahvan johtajauran kansainvälisten pörssiyritysten asiantuntijana, tiimien esihenkilönä, johtoryhmän jäsenenä ja hallitusten puheenjohtajana. Päivillä on myös palvelumuotoilun tutkinto. Työssään Päivi on alusta asti pitänyt huolta itsensä johtamisesta ja jaksamisesta. Nykyisin Päivi valmentaa ja coachaa yrityksessään Intu Coaching asiantuntijoita, esihenkilöitä ja johtajia. Päivin aiempi etäjohtamisen ja itsensä johtamisen valmennus YKA:n jäsenille sai osallistujilta erinomaisen palautteen. 

 

Lisätietoja     

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä  
koulutukset@yka.fi