Siirry sisältöön
Valmenna niin että hirvittää

Valmenna niin, että hirvittää – tunne on muutoksen moottori!

Torstai 4.4. klo 9−11.30 
Webinaari

Osallistu valmennukseemme ja opi motivoinnin salat

Uuden ajan johtajuus on johtamista coachaavalla otteella. Pohditko, miten toista voi motivoida? Miten saada yksilö sitoutumaan omiin tavoitteisiinsa? Kuinka saada johdettavan toiminta muuttumaan työn arjessa? Kuinka vaikuttaa projektityön jäseniin tai motivoida joukkoa kohti tavoitetta?

Muutokset tapahtuvat yksilöissä ajattelun sekä oivalluksien kautta. Coachingtaidot mahdollistavat valmennettavien ajattelun laajentamisen sekä tunteiden uudelleen muovautumisen. Tunteita muuttamalla voimme muuttaa tapaamme toimia.

Valmennuksemme sopii sinulle, jos haluat muuttaa omaa työotettasi coachaavampaan suuntaan ja siten mahdollistaa ympärilläsi kasvun ja kehityksen. Saat koulutuksesta varmasti myös uusia ideoita, joita voit hyödyntää esihenkilö- tai asiantuntijatyössäsi.

Koulutuksemme hyödyt

Valmennuksen jälkeen ymmärrät, kuinka voit hyödyntää coachingia johtamisen tai asiantuntijatyön työvälineenä. Saat myös käytännön työvälineet ja mallit, joita voit hyödyntää heti. Autamme sinua oppimaan, emme vain opeta. 
 
  • coachingtaitojen kehittyminen arjen esihenkilö- ja asiantuntijatyössä
  • coaching-teorian parempi ymmärrys
  • uusien työkalujen ja mallien oppiminen
  • johtajuuden kehittyminen
  • tehokkuuden ja tuottavuuden parantuminen
  • päätöksenteon parantuminen
  • tavoitteiden asettamisen helpottuminen
  • itsetuntemuksen kehittyminen

Kouluttajamme 

Markus Ikonen
founder & CEO, Certified business coach, BBA
MuutosAkatemia Oy

Markus Ikosella on palava halu auttaa yksilöitä ja organisaatioita kasvamaan ja kehittymään. Hän syttyy tuloksista, joihin on voinut olla osaltaan vaikuttamassa. Vain tulokset puhuvat puolestaan.

Markuksella on pitkä historia johtotehtävistä, myynnin johtamisesta, valmentamisesta sekä esihenkilötyön kehittämisestä. Hän on valmentanut yksilöitä, tiimejä sekä toiminut valmentavana esihenkilönä. Lisäksi Markus on työskennellyt lukuisten eri liiketoiminta-alueiden kanssa ja hänellä on hyvä ymmärrys eri toimialoista.

Tällaista palautetta Markus on saanut aiemmista valmennuksistaan: 

”Erittäin valaiseva, paljon tietoa coachingista ja sen hyödyntämisestä työyhteisössä sekä erilaisia valaistumisen hetkiä myös omasta tavasta tehdä töitä ja tavoitteista.”

”Lisää eväitä johtamiseen ja oman johtamisen itsereflektioon.”

”Coaching taitojen kehittäminen. Koulutuksen sisältö oli oiva ja valaiseva.”

”Kouluttaja erinomainen. Sopivasti teoriaa ja käytäntöä, hyviä esimerkkejä, luotiin hyvä tiimihenki!”

”Sisältö oli hyvä ja se käytiin ymmärrettävästi ja havainnollisesti läpi.”

”Kokonaisuus oli hyvä, treeni on parempaa kuin kalvosulkeiset.”

”Käteen jäi iso nivaska konkreettisia tapoja, joilla coachingia voi hyödyntää työyhteisössä ja muuten omassa elämässä.”

Ilmoittaudu viimeistään 2.4. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.