Siirry sisältöön
Vaikuttajamarkkinoinnin trendit

Vaikuttajamarkkinoinnin trendit  

HUOM! uusi ajankohta

Tiistai 30.5. klo 9−10.30
Webinaari

Vaikuttajamarkkinointi on vakiinnuttanut paikkansa osana yritysten ja organisaatioiden markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuutta. Jopa 89 prosenttia vaikuttajamarkkinointia hyödyntävistä mainostajista aikoo kasvattaa vaikuttajamarkkinointi-investointejaan vuonna 2023 (Hubspot). 

Tässä koulutuksessa kuulet vaikuttajamarkkinoinnin tuoreimpia trendejä ja tutkimustuloksia niin Suomesta kuin kansainvälisestikin. Saat napakan tietopaketin muun muassa näistä:

  • monikanavainen vaikuttajamarkkinointi ja eri somekanavien mahdollisuudet
  • yksittäisistä kampanjalähdöistä pitkäjänteiseen yhteistyöhön
  • merkityksellinen ja arvopohjainen vaikuttajayhteistyö
  • vaikuttajakentän monipuolistuminen

Kouluttajamme

 

Pinja Orre on realistinen toteuttaja ja yhteiskunnan ymmärtäjä, joka löytää ratkaisut pingelmään kuin pingelmään. Pinjan erityisalaa ovat vastuullisuus ja yhteiskunnallisuus: tämä maailman pelastaja ottaa haasteet vastaan rohkeasti ja periksiantamattomasi. Projektipäällikkönä Pinja pitää langat käsissään ja saattaa projektit onnistuneesti maaliin tyynen rauhallisesti. Pinja on vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, jonka valmennukset oivalluttavat ja inspiroivat.

Ilmoittaudu viimeistään 26.5. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.