Siirry sisältöön
Vaikutu ja vaikuta - Miten viestit tehokkaammin ja saat kohtaamisista vaikuttavampia?

Vaikutu ja vaikuta  Miten viestit tehokkaammin ja saat kohtaamisista vaikuttavampia?  

Tiistai 25.1.2022 klo 913
Webinaari

Tässä koulutuksessa pääset tutkimaan ja kehittämään kehollisten harjoitusten kautta kommunikaatiokykyjäsi. Voit siirtää käytännönläheisten harjoitteiden kautta saadut opit luontevasti oman myyntityösi vuorovaikutustilanteisiin.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutuksemme sopii erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville. Saamiesi oppien avulla kasvat entistä paremmaksi myyjäksi ja rakennat omista myyntitilanteistasi entistä mielekkäämpiä. Koulutuksessa perehdyt seuraaviin teemoihin:

  • vuorovaikutusprosessi
  • vuorovaikutuksen osa-alueet
  • kuuntelemisen ja kuulluksi tulemisen taito
  • tyrmääminen ja hyväksyminen
  • kehonkieli ja statusilmaisu
  • sanojen voima
  • ääni vaikuttamisen työkaluna

Kouluttaja: Elina Aalto (TeM, FIA), Capella Coaching Oy

Elina on näyttelijä ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja. Hän on valmistunut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta. Elina on näytellyt muun muassa Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa sekä Kansallisteatterissa.

Elinalla on yli viidentoista vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmennuksesta yrityksissä ja yliopistoissa. Hän auttaa yrityksiä ja yhteisöjä luomaan hyväksymisen kulttuuria sekä rohkaisee ihmisiä rikkomaan kuviteltuja rajojaan ja luopumaan mokaamisen pelosta.

Elinan valmennustapa on osallistava ja osallistujan on helppo jalkauttaa harjoitteiden kautta syntyneet oivallukset omaan arkeensa. Supervoimakseen hän mainitsee ujoimmankin osallistujan mukaan tempaamisen.

Ilmoittaudu viimeistään 10.1.2022 

Koulutus on maksuton MMA:n jäsenille.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!