Siirry sisältöön
Vaikeiden esihenkilötilanteiden juridinen työkalupakki

Vaikeiden esihenkilötilanteiden juridinen työkalupakki

Keskiviikko 8.5. klo 9–11
Webinaari

Tässä koulutuksessa käymme läpi, millaisia hankalia tilanteita esihenkilötyössä on ja miten ne ratkaistaan juridisesti oikealla tavalla ja sujuvalla kommunikointityylillä. Miten esimerkiksi voit puuttua työntekijän sopimattomaan käytökseen tai alisuoriutumiseen? Entä miten nostat hankalat asiat esiin tai miten hoidat kommunikoinnnin onnistuneesti haastavissa tilanteissa?

Tavoite

Koulutuksen tarkoituksena on luoda sinulle varmuutta ratkaista kiperiäkin työsuhteisiin ja esihenkilötyöhön liittyviä tilanteita.

Kenelle

Koulutus on suunnattu kaikille esihenkilötehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat parantaa valmiuttaan suhtautua työpaikalla esiintyviin vaikeisiin tilanteisiin.

Vaativuustaso

Taso 3: Hallitset jo kapeat ja syventävät aihealueet ja jonkin verran erityiskysymyksiä.

Sisältö

Vaikeiden esihenkilötilanteiden juridinen työkalupakki

  • väärinkäytöksiin puuttuminen yleisesti
  • luvattomat poissaolot
  • työnantajan julkinen arvostelu
  • alisuoriutuminen
  • työpaikkakiusaaminen ja siihen puuttuminen

Kouluttaja: Eduhouse
 

Kouluttajamme

Kouluttajana toimiva Asianajotoimisto Legistum Oy:n osakas ja asianajaja Teppo Laine on seurannut lakimuutosta ja hoitanut useita tietosuoja-asetukseen liittyviä toimeksiantoja. Teppo on hoitanut myös tieto- ja yksityisyyden suojaan liittyviä rikosasioita. Hän on kouluttanut sadoissa eri tilaisuuksissa uudesta tietosuoja-asetuksesta. Laine toimii itsekin alalla, jossa tietosuojalla ja asiakassalaisuuksilla on korostunut merkitys.

Avainsanat: esihenkilötyö, juridiikka, työsuhde

Ilmoittaudu viimeistään 3.5.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.