Siirry sisältöön
Uskalla kehua itseäsi! Itsevarmuutta oman osaamisen sanoittamiseen työnhaussa

Uskalla kehua itseäsi! Itsevarmuutta oman osaamisen sanoittamiseen työnhaussa

Torstai 10.10.2024 klo 9–10.15
Webinaari

Onko itsesi kehuminen sinulle vaikeaa? Tämän koulutuksen jälkeen olet löytänyt omaan suuhusi sopivan tavan kehua itseäsi ja tiedät tapoja vahvistaa itsetuntoa ja luottamusta työnhaussa – myös työnhaun pitkittyessä.

Tässä webinaarissa lähdemme etsimään vastauksia siihen, miten puhut osaamisesta niin, että se ei kuulosta omaan korvaan falskilta mutta kuitenkin vakuuttaa työnantajan. Webinaari koostuu alustuksesta ja itsenäisesti tehtävistä harjoituksista, joista saat työkaluja työnantajan vakuuttamiseen myös tilanteissa, jossa usko omaan tekemiseen hiipuu työnhaussa.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa kolmen kuukauden ajan. Saat linkin tallenteeseen sähköpostiisi webinaarin jälkeen.

Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen, Optimum-hankkeen ja Rekryboosteri työnhakuohjelman kanssa.

Kouluttajasta

Kouluttajana toimii uravalmentaja Anu Kaasalainen Työvalmennus Futuurista. Anu on yksilöiden ja yhteisöjen kehittämiseen keskittyvä yhteisöpedagogi (yamk) ja ratkaisukeskeinen valmentaja, joka kannustaa jokaista osoittamaan uteliaisuutta ja lempeyttä itseään kohtaan.


Koulutus on suunnattu erityisesti työttömille ja työttömyysuhan alla oleville. Osallistua saavat kuitenkin kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Ilmoittaudu viimeistään 8.10.2024.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen »