Siirry sisältöön
Urapolut markkinoinnissa

Urapolut markkinoinnissa

Tiistai 16.2. klo 10−11
Webinaari 

Markkinointiala tarjoaa herkullisia näköalapaikkoja ja urapolkuja erilaisiin yrityksiin ja organisaatioihin niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Tässä webinaarissa kuulet Duunitorin Pohjoismaiden markkinointijohtajan Saara Holman uratarinan. Saara kertoo, mitkä tekijät ovat olleet avainasemassa hänen urapolullaan ja markkinoinnissa yleensä.

Puheenvuoron saa myös uraohjaaja ja psykologi Päivi Montgomery, joka antaa sinulle parhaat käytännön vinkit oman urapolun rakentamiseen ja unelmaduunin löytämiseen.

Tätä on luvassa:

Saaran uratarina

Duunitorin Pohjoismaiden johtaja Saara Holma avaa puheenvuorossaan omaa uratarinaansa, jossa kaiken takana on uteliaisuus ja päämäärätietoisuus. Saara valottaa, kuinka Duunitorin alkutaipaleet ovat muovanneet hänen uraansa.

Saat myös tietää kuinka merkittävä rooli strategisella markkinoinnilla on ollut Duunitorin kasvussa, ei vain kotimaassa vaan myös yrityksen kansainvälistymisen myötä. Saara jakaa kokemuksiaan ja oppeja markkinoinnin roolista kansainvälisille markkinoille siirryttäessä ja kertoo, miten markkinoinnin monipuolisuus ja yhteys liiketoimintaan on ollut keskeisessä asemassa hänen urallaan.

Saaran tarina tarjoaa inspiraatiota ja osoittaa, että jatkuva oppiminen ja sopeutumiskyky ovat avainasemassa menestyksekkäässä markkinoinnissa ja liiketoiminnan kasvattamisessa kansainvälisillä markkinoilla.

Kohti unelmatyötä

Uraohjaaja ja psykologi Päivi Montgomery kertoo, miten löydät oman kompassisi, jonka kanssa voit suunnata työelämässä kohti unelmatehtäviäsi. Olit sitten suunnittelemassa työpaikan vaihtoa, omassa organisaatiossa etenemistä tai tämänhetkisen työtehtäväsi tuunaamista, saat Päiviltä konkreettiset neuvot oman urasuunnan vahvistamiseksi.

Kouluttajamme

Saara Holma
Marketing Director, Nordics
Duunitori Oy

Saara Holma on intohimoinen markkinoinnin ammattilainen, jolla on vahva tausta digitaalisen markkinoinnin ja brändäyksen alalla. Aloittaessaan uransa Saara löysi kutsumuksensa markkinoinnista, jossa hän on pystynyt yhdistämään luovuuden, strategisen ajattelun ja tuloksellisuuden.

Päivi Montgomery
Psychologist, Senior Consultant
MPS-Yhtiöt Oy

Päivi Montgomery on pitkän linjan uraohjaaja ja rekrytoija, joka työskentelee tällä hetkellä konsulttina ja työterveyspsykologina. Vammaisena ja kroonisesti sairaana inklusiivisuus ja esteettömyys ovat hänelle tärkeitä asioita. Vuonna 2023 Päivi voitti Vuoden rekrytoinnin kehittäjä -palkinnon työstään inklusiivisuuden hyväksi. 


Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Ilmoittaudu viimeistään 9.5.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutukseen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.