Siirry sisältöön
UltraLeanSales: Johda B2B-myyntiä tiedolla

UltraLeanSales  johda B2B-myyntiä tiedolla

Torstai 13.10. klo 9−11
Webinaari

Tunnetko B2B-kohderyhmäsi ja niiden toisistaan eroavat ostoprosessit? Tiedätkö millä perusteella ostopäätökset tehdään ja kuka päätökset tekee? Koulutuksemme aikana saat vastaukset näihin kysymyksiin ja pääset tutustumaan UltraLeanSales-menetelmään sekä -sovelluksiin.

Koulutuksen kautta otat myös ensiaskeleet tiedolla johdettuun myyntiin ja tiedät mitä sinun pitää tehdä, jotta saat oman voittotodennäköisyyden kasvamaan. Lisäksi käymme koulutuksessa läpi, miten pääset eteenpäin itsenäisesti ja toisaalta mistä löytyy apua, jotta opit myynnissä ja markkinoinnissa tekemään:

  • oikeita asioita
  • oikeaan aikaan
  • oikeaa kanavaa pitkin.

Kenelle?

Koulutuksemme soveltuu etenkin B2B-markkinoinnin ja -myynnin ammattilaisille sekä niiden opiskelijoille ja yrittäjille tai konsulteille. Koulutus sopii sekä uraansa aloittaville että myynnin johtotehtävissä oleville, jotka haluavat kehittää markkinointi- ja myyntiosaamistaan mutu-pohjaisesta mallista tiedolla johtamisen suuntaan.

Koulutuksen pääsisältö

  • B2B-kohderyhmien määrittely ja erityisesti huomioitavat asiat. Ennen kuin aloitat markkinoinnin tai myynnin, mieti kenelle haluat sen kohdistaa.
  • Kohderyhmien ostoprosessien ja ostokriteerien selkeytys. Miten hinnalla kilpailun sijaan huomioidaan muut ostokriteerit?
  • Miten luodaan yksi yhtenäinen prosessi ostamisen, markkinoinnin ja myynnin välille?
  • Miten B2B-myyntiin rakennetaan jatkuvan oppimisen malli eli ymmärretään miksi voitettiin tai hävittiin ja miten tämä tieto hyödynnetään tulevissa tarjouksissa.
  • Maailman ainoa B2B-ostamisen tietopankki, miten siitä saa parhaan hyödyn irti? Sovelluksia sekä paikalliseen että kansainväliseen B2B-myyntiin.
  • Konkreettisia esimerkkejä toteutuksesta ja tuloksista eri toimialoilta sekä pienistä yrityksistä että suuryrityksistä.
Tutustu myös maksuttomaan UltraLeanSales-planner -sovellukseen, jonka kautta pääset liikkeelle jo ennen koulutusta.

Kouluttaja: Antti Leijala

Antilla on taustalla 20 vuoden kansainvälinen johtajakokemus (mm. myynti, tuotehallinta, hinnoittelu, muutosjohtaja, hallintojohtaja ja laatujohtaja). Antin intohimona on auttaa laajaa verkostoaan myynnin, yrittäjyyden ja uudistumisen alueilla. Hän on yrittäjä, kouluttaja, konsultti, tietokirjailija ja harvoja Lean-myynnin osaajia maailmassa. Lisäksi hän tekee väitöskirjaa B2B-yritysten myynnin ongelmien ratkaisemisesta ja tiedolla johtamisesta (internetofcompetition.com).

UltraLeanBusiness Oy Ltd on Antin perustama yritys, joka auttaa yrityksiä myynnin, yrittäjyyden, ongelmanratkaisun ja innovaatiokehityksen alueilla. 250 autettua yritystä 200 eri toimialalla ovat olleet pohjana UltraLeanSales-menetelmän kehittämisessä. Menetelmä on maailman ainoa B2B-ostamisen tietopankki ja systemaattinen jatkuvan oppimisen menetelmä. Tutustu yrityksen palveluihin: lisäämyyntiä.com.

Ilmoittautumislomakkeella kouluttajan ennakkokysymyksiä.

Ilmoittaudu viimeistään 11.10. kello 12

Koulutuksemme ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Muille hinta on 150 euroa (sis. alv 24 %). Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!