Siirry sisältöön
Työsuojelutoiminnan perusteet esihenkilöille

Työsuojelutoiminnan perusteet esihenkilöille

Torstai 7.9 klo 9–11
Webinaari

Mitkä ovat esihenkilön vastuut työsuojelutoiminnassa? Tässä koulutuksessa käymme tiiviisti ja käytännönläheisesti läpi työsuojelua sääntelevää lainsäädäntöä ja sen pohjalta muodostuvia keskeisimpiä vastuita. Koulutuksessa saat myös perustiedot työsuojelun yhteistoiminnasta ja yhteistoimintahenkilöstön rooleista.

Tavoite

Koulutuksen käytyäsi tunnet työsuojelun toteuttamista sääntelevän normiston perusteet ja voit aloittaa sen hyödyntämisen käytäntöön.

Kenelle

Koulutus sopii sinulle, jos toimit esihenkilötehtävissä tai työsuojelun yhteistoiminnan parissa.

Vaativuustaso

Taso 1: Perustaso – Sinulta ei vaadita aiempaa tietoa aiheesta.

Kouluttaja: Eduhouse

 

Kouluttajamme

Koulutuksen aiheeseen sinut perehdyttää Lasse Kammonen. Lasse on työskennellyt erityisasiantuntijana Työturvallisuuskeskuksessa lähes 15 vuotta. Tänä aikana hän on toiminut yhdessä tuhansien erilaisten työpaikkojen kanssa työsuojelun kehittämisessä. Lassen erityisiä mielenkiinnonkohteita ovat työpaikkojen riskienhallinnan käytänteet, vastuukysymykset ja psykososiaalisen kuormituksen arviointi. Viimeisen muutaman vuoden ajan Lasse on perehtynyt myös tietosuojaan niin organisaation kuin työsuojelunkin näkökulmasta.

Avainsanat: työturvallisuuslaki, työsuojelun yhteistoiminta, työsuojeluvastuut, työsuojeluorganisaatio, esihenkilön vastuu työturvallisuudesta

Ilmoittaudu viimeistään 4.9.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.