Siirry sisältöön
Työsuhteen päättämissopimusten ABC

Keskiviikko 13.12. klo 1314.30 
Webinaari

Monilla työpaikoilla on parhaillaan käynnissä muutosneuvottelut. Ehkäpä asia on juuri nyt sinunkin työpaikallasi ajankohtainen?

Muutosneuvottelujen yhteydessä tai niiden päätyttyä työntekijöille voidaan tarjota irtisanomisen vaihtoehtona niin sanottuja päättämissopimuksia tai eropaketteja. 

Millainen tämä sopimus sitten on? Yksinkertaisesti kyse on siitä, että työnantaja ja työntekijä sopivat työsuhteen päättymisestä, sen ajankohdasta ja päättymisen ehdoista. Sopimisen tulisi aina olla vapaaehtoista ja työntekijän kannattaakin harkita sopimusta vain, mikäli sopimuksen ehdot ovat vallitsevaan taustatilanteeseen nähden järkeviä.

Ennen kuin allekirjoitat tällaista sopimusta, onkin hyvä tietää millaisessa tilanteessa se kannattaa tehdä ja mihin asioihin sopimuksessa kannattaa kiinnittää huomiota. Koulutuksemme jälkeen sinulla pitäisi olla käsitys siitä, millaisia vaikutuksia sopimuksella on muun muassa työttömyysturvaasi ja verotukseen.

Tule linjoille, vaikka asia ei juuri nyt olisi sinulle ajankohtainen! Saat koulutuksesta hyvää yleistietoa, josta on sinulle työelämässä hyötyä. Webinaarissa sinulla on myös mahdollisuus kysyä työsuhdejuristiltamme aiheeseen liittyviä muita kysymyksiä.

Kouluttajamme

Webinaarimme kouluttaja on työsuhdejuristi ja varatuomari Taija Numminen MMA:n lakipalvelusta. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, ennakollinen neuvonta, koulutus, riita-asioiden hoitaminen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvonta.

Koulutuksemme on ilmainen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittaudu mukaan!

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. 

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.