Siirry sisältöön
Työsuhteen päättämissopimukset

Työsuhteen päättämissopimukset

Torstai 11.11. klo 910.30
Webinaari

Olet varmasti kuullut puhuttavan irtisanomispaketeista ja työsuhteen päättämissopimuksista. Vai onko asia jopa omakohtaisesti tuttu tai ajankohtainen? Mahdollisesti työpaikallasi on nytkin käynnissä yt-neuvottelut, joiden päätteeksi työntekijöille tullaan ehdottamaan päättämissopimusta irtisanomisen vaihtoehtona tai irtisanomisen seurauksena.

Mikä se päättämissopimus sitten on? Yksinkertaisesti kyse on siitä, että työnantaja ja työntekijä sopivat työsuhteen päättymisestä, sen ajankohdasta ja päättymisen ehdoista. Sopimisen tulisi aina olla vapaaehtoista ja työntekijän kannattaakin harkita sopimusta vain, mikäli sopimuksen ehdot ovat vallitsevaan taustatilanteeseen nähden järkeviä.

Tässä webinaarissa kuulet, millainen on hyvä sopimus ja mitä asioita siinä kannattaa huomioida. Osallistu, vaikka asia ei olisi sinulle juuri nyt ajankohtainen. Uskomme, että tästä webinaarista on sinulle joka tapauksessa hyötyä! Koulutuksessa saat hyödyllistä tietoa myös muista työsuhteen päättymistilanteista. Lisäksi saat kuulla, mitä työsuhteen päättyessä tulee huomioida ja miten erilaiset päättymistilanteet ja sopimukset vaikuttavat muun muassa työttömyysturvaasi. Webinaarissa sinulla on mahdollisuus kysyä juristiltamme aiheeseen liittyviä muitakin kysymyksiä.

Kouluttaja: Taija Numminen

Webinaarin kouluttaja on varatuomari Taija Numminen MMA:n lakipalvelusta. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, ennakollinen neuvonta, koulutus, riita-asioiden hoitaminen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvonta.

Webinaari on ainoastaan MMA:n jäsenille. 

Tervetuloa mukaan!