Siirry sisältöön
Työsopimuksen tekeminen

Työsopimuksen tekeminen 

Tiistai 27.9. klo 1516
Webinaari

Aiheuttaako työsopimuksen tekeminen päänvaivaa? Osallistu webinaariimme, jonka jälkeen tiedät, mitä asioita työsopimuksessa olisi hyvä sopia ja millä tavoin.

Työsopimuksella työnantaja ja työntekijä sopivat siitä, että työntekijä sitoutuu henkilökohtaisesti tekemään työtä työnantajan lukuun tämän johdon ja valvonnan alaisena palkkaa tai muuta vastiketta vastaan.

Työsopimukselle ei ole määrämuotoa, mutta kirjallinen muoto on ehdoton suositus. Työsopimuksessa tulisi sopia ainakin työtehtävistä, työntekopaikasta, työajasta, palkasta ja muista eduista. Tämän lisäksi on monia muitakin asioita, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon.

Vaikka et juuri nyt olisikaan uutta työsopimusta tekemässä, saat tästä koulutuksesta varmasti irti paljon hyvää yleistietoa. Lisäksi voit hyötyä webinaarissa saamastasi tiedoista muutoinkin työelämässä. 

Kouluttaja: Taija Numminen

 
 
Webinaarin kouluttaja on Taija Numminen (varatuomari, työsuhdejuristi) MMA:n lakipalvelusta. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, ennakollinen neuvonta, koulutus, riita-asioiden hoitaminen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvonta.
 
 


 

Lakipalvelumme on yksi parhaimmista jäseneduistamme

Jäsenenämme lakipalvelumme on käytössäsi työelämän pulmatilanteissa. Lakitiimimme palvelee sinua aina arkisin, täältä löydät tiimimme yhteystiedot: MMA:n lakipäivystys. Otathan siis rohkeasti yhteyttä!