Siirry sisältöön
Työsopimuksen irtisanominen ja päättämissopimukset

Hyvä tietää työsopimuksen irtisanomisesta sekä päättämissopimuksista

Webinaari ma 12.12. kello 9–10.30
Työsuhdejuristi Taija Nummisen esitys sekä vastaukset kysymyksiin

Tässä webinaarissa saat tietää, mitä käytännössä tarkoittavat työsopimuksen irtisanomisperusteet liittyen taloudellisista, tuotannollisista ja toiminnan uudelleen järjestelyihin liittyvistä syistä johtuviin irtisanomisiin. Käymme läpi mitä tarkoittaa työnantajan velvollisuus tarjota muuta työtä tai koulutusta sekä missä tapauksissa työnantajalla on takaisinottovelvollisuus.

Koulutuksessa kuulet myös päättämissopimuksista, joita toisinaan tarjotaan irtisanomisen vaihtoehtona. Koulutuksen jälkeen sinulla on käsitys siitä, milloin sopimus on kannattava ja milloin sopimuksesta kannatta kieltäytyä.

Tule linjoille, vaikka asia ei juuri nyt olisi sinulle ajankohtainen. Saat hyvää yleistietoa, josta on työelämässä hyötyä. Sinulla on myös mahdollisuus esittää jo ennalta kysymyksiä webinaariin vetäjälle, Taija Nummiselle. Asioiden esittely vie tunnin verra ja kysymyksiin vastaamiseen olemme varanneet aikaa puoli tuntia.

 

Webinaarin vetää työsuhdejuristimme Taija Numminen. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan työsopimukset paremmin kuin hyvin. Hän hallitsee erityisesti työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, riita-asioiden hoitamisen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvontaan liittyvät asiat. Taija osaa puhua lakiasioista kansankielellä ja kerää webinaareistamme jatkuvasti huippua palautetta.

"Erittäin selkeä ulosanti ja selkeä kokonaisuus. Hyvin tyhjentävä webinaari :)"

Palautetta aiemmasta Taijan pitämästä webinaarista.