Siirry sisältöön
Työnhaun tavoitteet ja onnistumisten merkitys

Työnhaun tavoitteet ja onnistumisten merkitys

Torstai 2.5. klo 9.00–10.15, GoToWebinar

Kuvaus

Tervetuloa mukaan inspiroivaan webinaariin, joka tarjoaa uusia näkökulmia työnhakuun, tsemppiä ja mielen johtamisen taitoja.

Sisältönostoja:

  • Tavoitteiden merkitys: Keskitymme tavoitteiden asettamisen tärkeyteen ja siihen, miten ne voivat ohjata ja motivoida työnhaussa. Tavoitteellisuus auttaa pitämään fokuksen ja lisää onnistumisen mahdollisuuksia.
  • Työnhaussa onnistuminen: Pohdimme eri näkökulmista, mitä onnistuminen työnhaussa todella tarkoittaa.
  • Onnistumisten lisääminen: Opimme, miten voimme lisätä onnistumisia työnhakuprosessissa ja siten parantaa mahdollisuuksiamme.

Saat webinaarissa konkreettisia työkaluja ja strategioita, jotka auttavat sinua tehostamaan työnhakuasi ja ylläpitämään myönteistä asennetta haasteiden edessä. Koulutus on samalla mahdollisuus kehittää itsensä johtamisen taitoja ja saada uutta motivaatiota työnhakuun.

Asiantuntijana uravalmentaja Petra Bedda, ammattiliitto Loimusta. 

Kyseessä on YKAn yhteistyökumppanin Optimum-hankkeen webinaari, joka on avoin kaikille ykalaisille. 
 

Aika ja paikka

Torstai 2.5.2024 klo 10.00–11.15
GoToWebinar

Ilmoittaudu

Ilmoittautumiset Optimum-hankkeen ilmoittautumisjärjestelmään 2.5.2024 klo 9 mennessä. 
 

Mikä on Optimum-hanke

Optimum on työllistymistä tukeva hanke, jossa YKA on mukana seitsemän muun akavalaisen ammattiliiton kanssa. Optimum tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia urapalveluita maksuttomasti etenkin pohjoissuomalaisille korkeakoulutetuille. Tiiviisiin 75-minuuttisiin webinaareihin Optimumilla ei ole aluerajoituksi. Optimum-hankkeen tavoitteena on korkeakoulutettujen työnhakijoiden sekä korkeakouluopiskelijoiden proaktiivisen työnhakuosaamisen, urasuunnittelun ja työmarkkinatuntumuksen parantaminen. Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Lisätietoja

https://www.optimumweb.fi/
Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi