Siirry sisältöön
Työnhaku yli 50-vuotiaana − oma taiteenlajinsa

Työnhaku yli 50-vuotiaana  oma taiteenlajinsa

Keskiviikko 24.5. klo 17-19
Webinaari (maksuton ja avoin kaikille)

Tule kehittämään työnhakutaitojasi!

Uravalmentaja Tiina Myöhänen-Astikainen tapaa työssään paljon kokeneita asiantuntijoita ja esihenkilöitä, jotka painivat työnhakuun liittyvien pulmien kanssa. Työllistymisen vaikeutuminen iän myötä on hänestä osittain totta, mutta siitä ei pitäisi tehdä itseään toteuttavaa ennustusta.

Tässä webinaarissa Tiina antaa vinkkinsä siihen, mihin jo työuransa puolenvälin ylittäneen kannattaa työnhaussa panostaa. Koulutus on luonteeltaan keskusteleva. Toivommekin, että varaat osallistumiseen rauhallisen tilan, jossa sinulla on pienryhmäkeskusteluihin osallistuessasi mahdollisuus laittaa kamera ja mikrofoni päälle.

Kouluttaja

Tämän maksuttoman koulutuksen järjestää TJS Opintokeskus. Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta siihen voi osallistua kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Tiina Myöhänen-Astikainen on uravalmentaja, joka haluaa ravistella työnhaun rajoittavia uskomuksia. Hän haastaa ihmisiä katsomaan itseään yli tilastojen ja keskiarvojen yksilönä, jossa on jotakin ainutlaatuista. Tiina kannustaa uskomaan omiin unelmiinsa, testaamaan rajoja ja ylittämään ne. Tämän hän tekee suurella sydämellä.

Ilmoittaudu viimeistään 24.5.