Siirry sisältöön
Työnhakija: Kehitys b2b-myynnin ammattilaiseksi ICT-alalla

Työnhakija: Kehity b2b-myynnin ammattilaiseksi ICT-alalla

Hae koulutukseen viimeistään 20.1.2021.
 
Etsitkö uutta uraa? Kovaa vauhtia kasvava ohjelmistoala tarvitsee riveihinsä uusia myynnin osaajia. Tartu tilaisuuteen ja hae ICT-alan rekrytoivaan tehokoulutukseen.
 
Toimi pian, hakuaika päättyy 20.1.2021!
 
Kehitä osaamistasi ja löydä uusi työpaikka

Koulutuksessa opit b2b-myynnin parhaat käytännöt kokeneilta valmentajilta ja pääset heti soveltamaan oppeja sinut mukaan valinneeseen yritykseen. Tavoitteena on myös löytää sinulle uusi työpaikka. Samalla yritys saa motivoituneen ja ammattitaitoisen työntekijän tukemaan yrityksen kasvua.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, toistaiseksi lomautetuille ja työttömyysuhan alla oleville ja henkilöille, joilla on palava halu kehittyä asiantuntijamyyjiksi vaativiinkin projekteihin.

Kokemus myyntityöstä tai ohjelmistoalasta on etu, mutta ei välttämätöntä. Koulutustaustasi voi olla korkeakoulu, ammattikorkeakoulu tai opisto – oleellista on motivaatio oppia uutta ja kehittyä sekä halu työllistyä kasvuhaluiseen pk-yritykseen.

Lähiopetusta ja työssäoppimista

Tiivis b2b-myyntiin keskittyvä koulutus sisältää kuukauden koulutusjakson, jossa on sekä lähiopetusta että itsenäistä opiskelua. Lisäksi opit käytännön työtä koulutukseen kuuluvassa 2,5 kuukauden työssäoppimisjaksossa. 

Lisätietoa ja hakuohjeet: Työnhakijalle: Tule mukaan kehittymään b2b-myynnin ammattilaiseksi!

Koulutuksen toteuttaa Pro Growth Consulting Oy yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n sekä TE- ja ELY-viranomaisten kanssa.