Siirry sisältöön
Työn merkityksellisyys voimavarana

Työn merkityksellisyys voimavarana

Keskiviikko 15.3. klo 10−11
Webinaari 

Mitä loputon kehitys ja kasvu on yksilön tai tiimin näkökulmasta? Onko kasvu kestävää ulospäin tai sisäänpäin ihmiseen itseensä? Mitä merkitystä työllä on parhaimmillaan? Voiko intohimo kasvaa työssä rajoja asettamalla?

Vastavuoroinen aitouden ja sitoutumisen vaade ja yksilön ammatillisen kasvun mahdollisuudet ovat korostuneet aikana, jolloin tulevaisuutta on yhä vaikeampaa ennakoida. Haluamme tarttua työpaikoillamme niihin asioihin, jotka tukevat meidän olemassaoloamme yhteiskunnassa: pysyvyyteen ja itsemme kehittämiseen.

Osallistu Työn merkityksellisyys voimavarana -webinaariin, joka antaa mahdollisuuden tutkia omaa suhdettasi tulevaisuuteen ja työhön. Webinaarissa keskitymme yhteisöllisyyden, itsensä kuulemisen, merkityksellisyyden ja positiivisen tulevaisuuden sisältöihin ja harjoituksiin osallistujien itsensä kautta.

Kouluttajamme


 

Kouluttajana HR-ammattilainen, valmentaja ja ratkaisukeskeinen terapeutti Teresa Ahokas, Talent-T.

Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


    Ilmoittaudu viimeistään 10.3.

    Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutukseen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

    Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

    Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.